در چهل و هشتمین جلسه شورای شهر تهران، معاون برنامه ریزی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی شهرداری و مسکن ۱۵ هزار نفر از کارکنان توضیح داد. نایب رییس شورای شهر نیز درباره حاشیه‌های به وجود آمده پیرامون اتصال بزرگراه امام علی(ع) به بزرگراه شمال گفت: اعضای شورای پنجم به جای حاشیه‌سازی بگویند در دوره قبل چه کار کرده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، ناصر امانی، عضو شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورا با اشاره به تیتر یکی از روزنامه‌ها در خصوص توجه شورا به ساخت یک بزرگراه و واکنش عضو شورای شهر پنجم به این خبر گفت: در تبصره ۱۹ که مربوط به جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی است پروژه اتصال بزرگراه امام علی (ع) به بزرگراه شمال مورد توجه قرار گرفت، اما تأکید کردیم که این تنها با بودجه بخش خصوصی قابل انجام است که متأسفانه برخی رسانه‌ها شانتاژ تبلیغاتی کرده و اعلام کردند هنگامی که مدیریت شهری پول لازم برای حمل و نقل عمومی و مترو را ندارد، چگونه اجازه ساخت یک بزرگراه را می‌دهد.

او با بیان اینکه لازم به ذکر است که ۱۸ هزار میلیارد تومان برای کارهای عمرانی و حمل و نقل در بودجه سال آینده تصویب شده که بیش از ۱۳هزار میلیارد تومان برای حمل و نقل عمومی است، گفت: همچنین در تبصره سی‌ام ۴۵۰۰ میلیارد تومان برای مترو در صورت مازاد درآمد شهرداری در نظر گرفته‌ایم.

امانی با بیان اینکه مقایسه درستی توسط رسانه ها و عضو شورای پنجم صورت نگرفته چرا که اساسا خبر غلط بوده، گفت: ما از نقد ناراحت نمی شویم اما کسانی ما را نقد کند که خودشان کاری کرده باشند و به ما بگویند که شورای پنجم چه کارهایی در حوزه مترو و حمل و نقل انجام دادند؟ نه تنها یک کیلومتر مترو نساختند بلکه انبارهای خالی را تحویل دادند.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران هم در واکنش به این تذکر گفت: دوره قبل باید پاسخ بدهد که در چهار سالی که مسئولیت داشتند چه کارهایی کردند چرا که نه تنها توسعه‌ای نداشتیم بلکه پس رفت هم داشته‌ایم و ما منتظر گزارش آن‌ها هستیم.

تعیین تکلیف مسکن و آزمون استخدامی

همچنین امروز معاون برنامه‌ریزی شهرداری تهران در صحن شورای شهر تهران حضور داشت و درباره دو موضوع مسکن کارکنان و وضعیت استخدام نیروهای پیمانی شهرداری توضیحاتی را ارائه داد.

لطف‌الله فروزنده در تشریح اقدامات شهرداری تهران برای ارتقاء و بهبود وضعیت کارکنان این مجموعه گفت: در حوزه تبدیل وضعیت نیروهای انسانی قراردادی به رسمی با سازمان امور استخدامی مکاتبه‌ای را انجام دادیم تا بتوانیم مجوز برگزاری آزمون داخلی را دریافت کنیم، اما این سازمان اعلام کرد که آزمون باید به صورت سراسری برگزار شود که چنین چیزی عملی نیست. بر همین اساس با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی صحبت کردیم تا بتوانیم در قالب مصوبه‌ای این آزمون را برگزار کنیم. در حقیقت طی این مصوبه به دستگاه‌ها اجازه داده می‌شود آزمونی میان نیروهای پیمانی خود برگزار کند.

به گزارش ایسنا، او درباره مسکن کارکنان شهرداری نیز گفت: با شرایط جدید و تسهیلاتی که فراهم شده، کارکنان شهرداری را برای موضوع مسکن در اولویت قرار خواهیم داد. ۲۸ هزار نفر برای مسکن اقدام کرده‌اند که ۱۵ هزار نفر برای پروژه مروارید و سایر پروژه‌ها با مشکلاتی همچون معارضین و تعاونی‌ها مواجه شده‌اند که در حال پیگیری و حل مشکل این ۱۵ هزار نفر هستیم برای مابقی نیز در پروژه‌های جدید اقدام خواهد شد.