به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، احسان شریفی امروز در نشست خبری که بعد از بازدید خبرنگاران از پروژههای عمرانی منطقه برگزار شد، اضافه کرد:آزادسازی حریم و بستر رودخانهها به عهده وزارت نیروست و هر کدام از پلاکها که وزارت نیرو اعلام کند دستور قضایی برای تخریب آن صادر خواهد شد.
او همچنین به اعتراضات مردم کن به فریز شدن محدوده و صادر نشدن مجوز ساختوساز اشاره کرد و توضیح داد: تا وقتی که طرح تفصیلی کن توسط شهرسازانی طراحی شود که برای آن پیوست اجتماعی نداشته باشند، چنین اتفاقات و اعتراضاتی را شاهد خواهیم بود. به همین خاطر از شورای عالی شهرسازی و معماری درخواست میکنم که در محله کن با ساکنین منطقه صحبت کنند و با قدم زدن در این محدوده شرایط رها شدگی باغات کن را رصد کند. در حال حاضر در بهترین حالت برای املاک کن تا سه طبقه اجازه ساختوساز داده میشد در حالی که با شرایط موجود اقتصادی نیست که این ساختوساز انجام شود. این مواردی است که باید به صورت جدی به آنها توجه شود.
مهمترین موضوعاتی که شهردار منطقه ۵ تهران در نشست خبری امروز مطرح کرد به شرح زیر است:
- یکی از ایراداتی که در موضوع طرح تفصیلی کن وجود دارد این است که کمیتهای به نام صیانت از باغات کن در شورای عالی شهرسازی و معماری متولی صدور مجوز در «کن» است که متولی برگزاری آن و تشکیل این کمیته مشخص نیست و ابهام دارد.
- در جلسه هفته پیش با شورای عالی شهرسازی و معماری مواردی که مانع صدور پروانه میشدند را اعلام کردیم که قول دادند پس از بررسی و ارائه پیشنهادهای ما نسبت به اصلاح شرایط موجود و خروج از بنبست در این محدوده در حوزه ساختوسازها اقدام لازم صورت بگیرد.
- برای نیمه شعبان پروژه مجموعه ورزشی کن برای محله اکباتان میدانگاه محوطه شمالی متروی صادقیه و چند بوستان محلهای با اعتبار حدود ۵۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری می رسد و پروژههای دیگری با حدود ۴۰ میلیارد تومان در عید سعید فطر افتتاح می شود.
- برخی ساختوسازهای غیرمجاز شامل کافه و رستورانهای احداث شده در بستر رودخانه با همکاری وزارت نیرو شامل ۱۸ پلاک در بستر رودخانه تخریب شد.
- فضاهای امن معتادین متجاهر در محدوده دره فرحزاد کاملا پاک شده اما حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ معتاد متجاهر در محدوده تردد دارند که در قرارگاه اجتماعی مقرر شد با اختصاص ظرفیتی نسبت به جمعآوری این معتادین و پاکسازی کامل محدوده اقدام شود.
- در این محدوده ۱۸ پلاک قرمز و چند پاتوق وجود داشت؛ ۱۶ پلاک در این محدوده تخریب و دو پلاک نیز به دلیل سکونت در آن پلمب و تردد در آنها متوقف شده است.