به گزارش سما، مراحل آمادهسازی این ساندویچ 1500 متری ساعت 8:30 از مقابل جام جم تا داخل پارک ملت، آغاز و نانهای فیبر دار آن چیده و سپس مواد طبخ شده داخل ساندویچ روی آن ریخته شد.
طی 48 ساعت گذشته، 32 آشپز به سرپرستی 2 سرآشپز بدون وقفه مشغول طبخ و آماده کردن مواد داخل ساندویچ بودند که این مواد بعد از آماده شدن توسط ماشینهای مخصوص حمل مواد غذایی به پارک ملت منتقل شد.
این ساندویچ با 700 کیلو گرم گوشت شترمرغ [گوشت شترمرغ، 15 هزار تومان]، 700 کیلوگرم گوشت مرغ، 100 کیلو گرم فلفل دلمه، 120 کیلو گرم پیاز، 500 کیلو گرم سس مایونز، 700 کیلوگرم قارچ 700 کیلوگرم سس خردل و 500 لیتر روغن مایع آماده شده است.
بنابر این گزارش طولانیترین ساندویچ دنیا اردیبهشت گذشته در ایتالیا و به طول 1378 متر آماده و در کتاب رکوردهای جهان، گینس، به ثبت رسیده بود.
مسولان گینس پس از گفت و گوبا مسئولان شهرداری تهران معیارهای ثبت این ساندویچ در کتاب رکوردهای جهان را اعلام کردند و به دلیل عدم حضور این افراد در تهران، تمام مراحل طبخ و آماده سازی ساندویچ تصویر برداری و به همراه تاییدیه وزارت بهداشت و وزارت صنایع در خصوص سلامت و رعایت استانداردهای لازم برای مسولان گینس ارسال خواهد شد.
یکی از شرایط گینس استفاده از دو نوع محصول سنتی در طبخ این ساندویچ بوده است که به همین دلیل 1 کیلوگرم زعفران و 2 کیلوگرم زیره به عنوان ادویه ساندویچ مورد استفاده قرار گرفت.
شایان ذکر است شهروندان تهرانی در مراسم طبخ طولانیترین ساندویچ جهان حضور چشمگیری داشتند و بیش از 80 عکاس و خبرنگار داخلی و خارجی این مراسم را به سراسر دنیا مخابره کردند.