به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا اظهار کرد: در سالهای اخیر و در پی افزایش استفاده از اینترنت، کلاهبرداریهای اینترنتی نیز افزایش داشته و در این میان سایتهای درج آگهی به دلیل عدم احراز هویت سهم بیشتری را به خود اختصاص دادهاند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور گفت: در روزهای اخیر مشاهده شده که افراد سودجو با انتشار آگهیهای تبلیغاتی تحت عنوان کار در منزل در سایتهای درج آگهی و حتی شبکههای اجتماعی برای جلب نظر قربانیان در آگهیهای خود از عنوان (تأییدیه از پلیس فتا) استفاده میکنند.
وی ادامه داد: پلیس فتا هیچگونه مجوزی برای فعالیت تجاری، فرهنگی و غیره در فضای مجازی صادر نمیکند! و «کار در منزل» با مجوز پلیس فتا شگرد کلاهبرداران است.
سرهنگ رجبی افزود: مجرمان سایبری با استفاده از این ترفند و درج نام پلیس فتا یا درج عنوان دیگر ارگانهای دولتی، اعتماد کاربران را جلب کرده و اقدام به کلاهبرداری از آنان میکنند.
وی به شهروندان توصیه کرد: هوشیار باشند، به راحتی به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند و فریب ترفندهای کلاهبرداران را نخورند.
این مقام سایبری در ادامه به افرادی که از عنوان پلیس فتا در آگهیهای خود استفاده میکنند نیز هشدار داد: در صورت مشاهده اینگونه موارد برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد و سایت دیوار نیز موظف است هنگام درج آگهی به نکات این چنینی توجه لازم را داشته باشد.
سرهنگ رجبی گفت: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آنها میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز میتوانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.