به گزارش همشهری آنلاین، محمد مهدی عزیزی درباره چرایی افزایش گروههای تفکیک کننده زباله در شهر گفت: بخشی به این دلیل است که میزان زباله قابل بازیافت افزایش پیدا کرده است و از طرفی مشکلات اقتصادی شهر به این قضیه دامن زده و در نتیجه تمایل به این کار بیشتر شده است، اما در اقدامات و نحوه واگذاری قراردادها به دنبال این هستیم که به هیچ عنوان این روند ادامه دار نشود.
او از احتمال تغییر در شیوه جانمایی مخازن خبر داد و گفت: شاید در نحوه ذخیرهسازی و جانمایی مخازن نیز تغییرات داشته باشیم. در حال بررسی هستیم که اگر امکانپذیر باشد مخازن را به مبادی تولید ببریم و یا از مخازن زیرزمینی استفاده کنیم.
عزیزی اضافه کرد: در زمینه پسماند باید ترکیبی کار کنیم و تعدادی از مخازن باید در مبادی از جمله مجتمعهای مسکونی، شهرکهای صنعتی و ... قرار گیرند.
او در واکنش به اینکه این اقدام در قالب طرح کاپ در حال اجرا بود، گفت: بله، ما آن را ادامه میدهیم. این مسالهای نیست که به طرح کاپ مربوط شود، در تمام دنیا مخازن زباله در مبادی تولید است و این اتفاق در برخی از مناطق از جمله منطقه ۲۲ و یک که شرایط فراهم است، اجرایی میشود. اما در برخی از مناطق از جمله ۱۵ مجبوریم از مخازن رو زمینی با شکلی بهتر استفاده کنیم. البته نمیتوان در خیابانهایی که تعداد زیادی پلاک ثبتی وجود دارد، برای جمع آوری زباله، برنامه ریزی دقیق داشت و راس یک ساعت مشخص همهی شهروندان را مکلف کرد که زباله خود را تحویل دهند.
او در پاسخ به سوال دیگری درباره تغییر در رویکرد دوره فعلی مدیریت شهری در مقابله با پیمانکاران متخلف و مافیای پسماند اظهار کرد: در شهر تهران مناطق مختلفی وجود دارد و ما صد درصد به صورت شفاف کار میکنیم و نحوه واگذاری را سعی میکنیم ساماندهی کنیم. حتما سرمایه گذار بخش خصوصی را پای کار میآوریم و جلوی برخی اقدامات را خواهیم گرفت.
به گزارش ایلنا، مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری تهران از بستن اولین قرارداد با پیمانکاران براساس شیوه جدید خبر داد و گفت: اتفاقات خوبی رقم میخورد و اولین قرارداد در سال جدید بسته میشود. براساس این قرارداد یک چرخه صفر تا صد تکمیلی جمع آوری، ذخیره سازی، پردازش و فاینالسازی پسماند در سطح مناطق اجرا خواهد شد.