به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش تصاویر یک افطاری در پتروشیمی مسجد سلیمان منتشر و با عنوان افطاری لاکچری از آن یاد شده بود.
بهزاد مهرکش مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توئیتی عنوان کرد که این وزارتخانه با هر گونه اشرافیگری مخالف بوده و این ماجرا را پیگیری خواهد کرد.
پس از انجام پیگیری، مهرکش مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر برکناری مدیرعامل پتروشیمی مسجد سلیمان را اعلام کرد.
بهزاد مهرکش در صفحه توئیتر خود نوشت: مدیرعامل پتروشیمی مسجد سلیمان برکنار شد، این تغییر با توجه به نظر دستگاههای نظارتی و امنیتی، مسائل مبهم مالی، خرید و فروشهای تاملبرانگیز و همچنین عدم درج اطلاعات مناقصهها و مزایدهها در سایت صندوق انجام شد. با حمایت مجلس شفافیت در دوره جدید مدیریتی عملیاتی خواهد شد.
افطاری لاکچری که فساد در پتروشیمی مسجدسلیمان را لو داد
یوسف داودی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با تصمیم اعضای هیئت مدیره این شرکت عزل و سعید آتشباری مدیرعامل این پتروشیمی شد.
همچنین به گزارش ایرانآنلاین، بعد از آنکه صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان در چند روز گذشته به علت دادن افطاری که رسانههای اجتماعی از آن به عنوان «افطاری لاکچری» نام برده بودند که در آن هتک حرمت به شب ضربت خوردن امیرالمومنین علی (ع) توسط صندوق بازنشستگی کشوری و پتروشیمی مسجد سلیمان در افطار به همراه آهنگ و کف زدن و شادی در این افطاری و حدود ۸۰۰ نفر میهمان که از پول چندصد میلیونی بازنشستگان کشور تامین گردیده بود و بر سر زبانها افتاد و کارگران این شرکت نسبت به برگزاری این مراسم آن هم نه در مسجدسلیمان بلکه در اهواز اعتراض کرده بودند اما از این مراسم به عنوان توسعه مسجدسلیمان از آن یاد شد که برای زمینه سازی برای ساخت یک پتروپالایش در مسجدسلیمان برگزار شده است!
پس از ماجرای "افطار لاکچری" و اعتراض بسیاری بر این موضوع سازمان بازرسی وارد عمل شد تا موضوع را پیگیری کند و پس از انجام تحقیقات تصمیم بر عزل مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان گرفته شد.
شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری با ۶۶.۵۵ درصد سهم و بخش خصوصی با ۳۳.۴۵ درصد، سهامداران پتروشیمی مسجدسلیمان هستند و سرمایه ۸۵۰ میلیون دلاری این مجتمع از محل آورده سهامداران و خط اعتباری چین تأمین می شود
پس از ماجرای «افطار لاکچری» و اعتراض بسیاری بر این موضوع سازمان بازرسی وارد عمل شد تا موضوع را پیگیری کند و پس از انجام تحقیقات تصمیم بر عزل مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان گرفته شد.
طبق پیگیریهای خبر گزاری فارس، برخی از تخلفات منسوب به مدیر معزول پتروشیمی مسجدسلیمان بر اساس گزارش سازمان بازرسی به شرح زیر است:
عدم بازپرداخت مبلغ ۴۰ میلیارد تومان به شرکت سرمایهگذاری صندوق
واگذاری سهام پتروشیمی مسجدسلیمان به اشخاص ثالث بدون اخذ مجوز از صندوق
عدم توثیق وثایق مربوط به تسهیلات بانک صنعت و معدن، بطوریکه تمام وثایق توسط صندوق تودیع شده است
تاسیس شرکت پتروپالایش بختیاری بدون اخذ مجوز از صندوق
عدم تعیین تکلیف ۱۷ درصد سهام شرکت ووهان که واگذار شده است
عدم تعیین تکلیف آورده نقدی و ملک فرمانیه
انعقاد قراردادهای متعدد با شرکت ارژنگ ستبر تاراز متعلق به فرزند و برادر از طریق ترک تشریفات مناقصه
واگذاری اراضی شرکت به پتروپالایش بختیاری
پیش فروش عمده محصولات کارخانه بدون تولید مستمر و ایجاد تعهدات مالی کلان برای شرکت
اعلام خاتمه کار و تحویل قطعی پروژه و قبول تمامی تعهدات مالی توسط شرکت علیرغم ناقص بودن اجرای پروژه توسط طرف چینی برخلاف مفاد قرارداد
مبنای محاسبه ۵۰ میلیون یوآن چین بابت کسر الباقی تعهدات عقیم مانده قرارداد با طرف چینی چه بوده است و چرا این پول با وجود ناچیز بودن نسبت به حجم کارهای باقیمانده به شرکت بازنگشته است؟
وجود بدهی ۳۰۰ میلیون یوآنی مدیرعامل به بانک و عدم درج در صورتهای مالی سال ۹۶ و محرز بودن دین به بانک که پرداخت نشده و بر عهده شرکت گذاشته شده است.