گروه‌های نمایشی این روزها در حال آماده کردن نهایی اجراهایشان هستند که از ۱۶ خرداد روی صحنه خواهند رفت.

به گزارش همشهری آنلاین خبرهایی از آماده سازی این نمایش ها و رونمایی پوسترها و همینطور آماده نمایش شدن یک تله تئاتر از خبرهای این روزهای تئاتر است.

معرفی خواننده بازیگرهای دیو و دلبر و رونمایی از پوستر نمایش

همزمان با انتشار پوستر نمایش موزیکال «دیو و دلبر» به نویسندگی و کارگردانی ماهان حیدری و آهنگسازی بهزاد عبدی، خواننده بازیگران این اثر معرفی شدند.

حمید حامی و بهزاد عمرانی (خواننده‌ گروه بمرانی) به‌عنوان خواننده بازیگر در نمایش موزیکال «دیو و دلبر» به نویسندگی و کارگردانی ماهان حیدری و آهنگسازی بهزاد عبدی به خواندن و ایفای نقش می‌پردازند. خسرو پسیانی دیگر بازیگری است که به عنوان خواننده بازیگر در «دیو و دلبر» حضور خواهد داشت.

همچنین نمایش تمام موزیکال «دیو و دلبر» با معرفی خواننده بازیگرانی چون آرش نعیمیان، نیکا افکاری، کامران جهانبانی، امیررضا توانایی، مدیا هاشمی، ثمیلا تحویلداری، تینا یوسفی، رها میرمیثاقی، مایسا مظلومی، رستا میرمیثاقی و سارا پارسایی روی صحنه تالار وحدت خواهد رفت.

علیرضا شریفی، محمود نیکپور، محمدامین ‌پازوکی، محمد آقاعلی اکبری، سامان ‌توحیدی، حمیدرضا ‌غلامحسینی، فرشته رضازاده، سینا ساعتیان، طلا گل کارتهرانی، تارا گراگوری مالخاصیان، دیبا پورعزیزی، امیرحسین اسفندیاری، درسا پنجه، نهال سرخابی، سانیا مسعودی نیز هنرمندان گروه فرم و حرکت این اثر نمایشی را تشکیل می دهند.

پوستر نمایش موزیکال «دیو و دلبر» توسط سیامک پورجبار طراحی شده است. این نمایش چهارشنبه هجدهم خرداد ماه ساعت ۱۸ اجرای خود را در تالار وحدت آغاز می‌کند.

اهانت در تماشاخانه سیمرغ

نمایش «اهانت» از ۱۶ تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ در تماشاخانه سیمرغ روی صحنه می‌رود.

نمایش «اهانت» به نویسندگی و کارگردانی نازنین بیوک و تهیه‌کنندگی محمد اسدنیا از ۱۶ خرداد اجرای عمومی خود را در تماشاخانه سیمرغ آغاز می‌کند. سیروس اسنقی، رضا آرامش، سعید احسانی، محمد صالح ارغوان، بیتا اکبری، نازنین ‌بیوک، عاطفه چوپانی، محمدرضا ساری زاده، الینا سرمدی، ستایش صائمی، سعید فرخی، احسان مقدم بازیگران این اثر نمایشی هستند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به گروه کارگردانی حسین عباسی و حسام نجف‌زاده و داریوش راد و منشی صحنه فاطمه شاه محمدی و مشاور روانشناس شبنم شکروی و دستیاران صحنه محمد ساری خانی و سعید صفا و طراح دکور نازنین بیوک و دکوراتیو ایمان نظری وطراح لباس مولود پازوکی و دستیار لباس ساجده جعفرزاده وگریمور محدثه بایرامی و آهنگساز محمد جدیدی ومشاور امور رسانه ناصر ارباب و طراح پوستر رامین رستمی و عکاسان محمد علی جاهدی نیا و فرهاد فیضی شندی و علیرضا نیاکان اشاره کرد.

در خلاصه‌ نمایش «اهانت» آمده است: این نمایش یک پیش گفتار است موضوع شمایید شما چیزی نخواهید دید که قبلا ندیده باشید چیزی نخواهید شنید که قبلا نشنیده باشید اینجا نمایشی اجرا نخواهد شد ... .

«عاشقانه‌ها» و زندگی دشوار زنان دستفروش مترو

شهرام گیل‌آبادی نمایش «عاشقانه‌ها» را که در خلاصه داستان آن چنین آمده است؛ روایتی خاص از عشق، زندگی پیچیده و دشوار زنان دستفروش مترو، در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌برد.

شهرام گیل‌آبادی با نمایش «عاشقانه‌ها» به پردیس تئاتر شهرزاد می‌آید.

«عاشقانه‌ها» نمایشی اجتماعی و تعاملی است که با زمینه‌های تحقیقی و مستند به نویسندگی محمد چرمشیر و بهمن عباسپور توسط گروه تئاتر «ب» در سالن شماره یک پردیس شهرزاد روی صحنه می‌رود.

«عاشقانه‌ها» روایتی خاص از عشق، زندگی پیچیده و دشوار زنان دستفروش مترو است. گیل‌آبادی پیش از این نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» را که اثری درباره بحرانِ زنان کارتن‌خواب در ایران است در پردیس تاتر شهرزاد روی صحنه برده بود.

گیل‌آبادی این نمایش را در سال ۱۳۹۸ با نام «عاشقانه‌های خیابان» و با بازی رضا ‌یزدانی، سیما ‌تیرانداز، الهام ‌پاوه‌نژاد و ژاله ‌صامتی در تماشاخانه ایرانشهر اجرا کرده بود.

میس جولی آماده نمایش شد

با به پایان رسیدن مراحل فنی، تله تئاتر «میس جولی» به کارگردانی محمد قنبری آماده نمایش شد. ایوب آقاخانی، سمیرا حسن‌پور و مریم وطن‌پور بازیگران این تله تئاتر هستند.

رایزنی‌ها برای نمایش «میس جولی»، در یکی از پلتفرم‌های نمایش خانگی در حال انجام است تا در دسترس مخاطبان قرار بگیرد.

«میس جولی» سومین همکاری مشترک قنبری و آقاخانی پس از تله تئاترهای «یک آشنایی ساده» و «شام یکشنبه» است. محمد قنبری پیش از این تله تئاترهای «یک آشنایی ساده» و «سهم زن» را کارگردانی کرده است که در سامانه تیوال در حال پخش است.

این تله تئاتر، درباره دختر اشراف‌زاده‌ای به نام میس جولی است که عاشق خدمتکارش می‌شود و همین وصلت ناجور دستمایه اتفاقات دیگر است. «میس جولی» نوشته آگوست استریندبرگ است که ایوب آقاخانی آن را  بازنویسی و دراماتورژی کرده است.