به گزارش همشهری آنلاین در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که یکشنبهشب به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور تشکیل شد روند و نتایج اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان (مهیا) در استانهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی در زمینه دستاوردهای اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان مطرح و اعلام شد تاکنون ۵۷ درصد نانواییهای کشور زیر پوشش این طرح قرار گرفتهاند و قرار است تا پایان تیرماه این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.
بر اساس همین گزارش برآوردهای اولیه نشان میدهد تاکنون ۴۰ درصد یارانه آرد به ارزش سالانه معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت نان به مردم داده نمیشد و هدر میرفت، اما از این پس و در نتیجه اجرای این طرح به صورت حقیقی و در قالب خدمات دیگر به مردم باز میگردد.
در گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی آثار مثبت و سازنده حکمرانی مبتنی بر دادهها و اطلاعات به عنوان یکی دیگر از ویژگیها و نتایج اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان مطرح شد که نشان میدهد دولت هماکنون اشراف کاملتری بر میزان هدررفت یارانهها در زنجیره تامین آرد و نان بدست آورده است.
آقای رئیسی در این جلسه بار دیگر بر لزوم ثابت ماندن قیمت نان در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح اصلاح زیرساختها و روشهای پرداخت یارانه آرد و نان است و به هیچ عنوان افزایش قیمت نان مطرح نبوده و نخواهد بود.
وی اظهار داشت: موفقیتهای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان میتواند به عنوان الگو در اختصاص یارانه برای سایر بخشها و در جهت شفافسازی اجرایی شود.
رئیسجمهور تاکید کرد: اراده و تصمیم دولت بهینهسازی و منطقی کردن نظام یارانهها در کشور با هدف جلوگیری از هدر رفت سرمایهها است و این طرح پیگیری خواهد شد.