به گزارش همشهری آنلاین، ابوالفضل فلاح در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری که با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر، مسئولان دولتی، سفرای کشورهای خارجی و سرمایه گذاران در سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد، با اشاره به اجرای سه مدل برنامهریزی در برگزاری این همایش توضیح داد: رکن اول بسته فرصتهای سرمایه گذاری ، رکن دوم تعیین و شناخت بازار سرمایه گذاری و رکن سوم نیز تعاملات فی مابین بسترسازی جذب سرمایهگذاری و نحوهی ارتباط با سرمایه گذار است.
معاون شهردار تهران ادامه داد: ما در هر سه رکن کار را شروع کردیم . نزدیک به ۱۰ ماه پیش با دستور شهردار تهران کلید این همایش زده شد. در گام نخست تمامی سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران، اقدام به شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری کردند و بعد از شناسایی مطالعه این فرصتها و امکان سنجی آن توسط نهادهای دانشگاهی انجام شد.
چکیده صحبتهای معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران را در زیر میخوانید:
* اکنون ۲۳۱ پروژه قابل سرمایه گذاری شناسایی شده است. در حوزه ارتباط با سرمایهگذاران نیز از بستر نهادهای مختلف مانند سازمان سرمایه گذاری خارجی ، اتاقهای مشترک بازرگانی و انجمنهای تخصصی استفاده کردیم و در این رابطه جلسات متنوعی برگزار شد تا این همایش شکل گرفته است.
* جلساتی را با اتاق بازرگانی ایران و چین، ایران و قطر، قائم مقام بانک مرکزی و نهادهای بانکی و مالی برگزار کردیم، فرصتهای سرمایه گذاری در ۶ پنل که مرتبط با معاونتهای تخصصی شهرداری تهران میشود به سرمایهگذاران ارائه خواهد شد.
* امروز تعدادی تفاهمنامه امضاء میشود از جمله تفاهمنامه با سازمان بورس کشور تا از این ظرفیت برای تامین منابع مالی شهرداری استفاده کنیم. همچنین تفاهمنامهای نیز با اتاق بازرگانی ایران امضا میکنیم تا بتوانیم نهاد واسط بین بخشهای اقتصادی کشور و مجموعه مدیریت شهری شویم.
* افق این همایش مردمی کردن اقتصاد شهری است؛ به این منظور و برای اینکه این همایش آغازی برای این حرکت باشد امروز سامانه مجازی نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری را رونمایی میکنیم. این همایش اختتامیه ندارد و به نوعی آغاز جریان حرکت فرصتهای سرمایه گذاری و مردمی کردن اقتصاد شهری است و بعد از این هر سرمایهگذاری میتواند با مراجعه به این سایت، فرصتهای سرمایه گذاری را شناسایی کند.