به گزارش همشهری آنلاین، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی که رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس نیز هست با بازنشر توئیت رئیس دیوان محاسبات درباره قانون هوای پاک و بررسی ترک فعل صورت گرفته از سوی دیوان محاسبات و وقع سیلابهای اخیر در توئیتر خود نوشت: «دقیقا حلقه مفقوده پیشگیری از وقوع بحران در حوادث طبیعی.... در بررسی این ترک فعل فقط کافیست تعداد رادارهای هواشناسی، اعلام شود!»
علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیز امروز دو توئیت داشت. او در توئیت نخست خود به مساله سیلابها و وقوع بحران اشاره داشت و در حساب توئیتری خود نوشت: «به جای تمرکز بر پیشگیری از وقوع بحران، عمدتاً بر مدیریت بعد از حوادث متمرکزیم و فعالیتها به پس از بروز بحران محدود شده است که روندی پرهزینه وخسرانزا میباشد! ضمن برخورد قاطع با ترک فعلهای صورت گرفته و بهرهگیری از فناوریهای نوین، بایستی تغییر مسیر مدیریتی دراین زمینه صورت گیرد.»
این نماینده مجلس در توئیت دیگر خود نیز به فریضه نماز جمعه پرداخت و اینطور مرقوم کرد: «نماز جمعه، نمازی است که ذکر خدا را با اجتماع مسلمانان توأم میکند. این نماز، با آن ذکر و یادی که تنها و در خلوت انجام بگیرد، تفاوت میکند. در این نماز، جسمها و دلهای مردم نمازگزار در کنار هم قرار میگیرد و از این رو به آن نماز وحدت آفرین گفته میشود.»
اردشیرمطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی نیز در یکی از توئیتهای خود با انتشار عکس وزیر کشور در هنگام مدیریت بحران سیلاب نوشت: «مهم است چه کسی وزیر کشور باشد.» این نماینده مجلس در توئیت دیگر خود نیز به تصویب قانون هوای پاک در سالهای گذشته و نیز ترک فعل انجام شده از بابت شبکه ملی هشدار در توئیتر خود نوشت: «مطابق ماده ۲۶ قانون هوای پاک، سازمان هواشناسی باید ظرف دوسال شبکه ملی هشدار و پیش آگاهی رخدادهای سیل، طوفان و گردوغبار را تکمیل میکرد، چندسال گذشته و انجام نشده باید با ترک فعل برخورد قاطع داشت تا کارمان به این روزها نرسد و جان و مال مردم این چنین آسیب نبیند.» این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در سومین توئیت خود نیز به سفر اخیر رئیس قوه قضائیه به جنوب کشور و دیدار نزدیک با برخی شهروندان اشاره داشت و در توئیتر نوشت: «آقای اژهای یکی از درستترین و به جاترین روسای دستگاه قضا بعد از انقلاب اسلامی است. از زمانی که در این جایگاه قرار گرفته، دقیقترین، تخصصیترین، منصفانهترین و بهترین مواضع و عالیترین عملکرد را داشته است. انصافا برازنده ریاست دستگاه قضاست.»
علی خضریان، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اما در توئیتر به حضورش در یک جمع دانشجویی اشاره داشت و در این باره نوشت: «با حضور در دوره تربیت کنشگر جهاد تبیین که ویژه فعالان دانشجویی دختر دانشگاههای تهران برگزار شد؛ استفاده از مفهوم جنگ و جهاد در یک معارفه فرهنگی را به دلیل وجود چالشی بر سر موجودیت جمهوری اسلامی دانستم. لذا آنچه اولویت دارد باور به جنگ است، که موجب میشود جهاد معنا پیدا کند.»
مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران و رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس یازدهم نیز به برگزاری یکی از نشستهای مربوط به فضای مجازی اشاره داشت و این طور مرقوم کرد: «در این نشست گفتم: دادهها میگوید جریان "الان بخر بعدا پرداخت کن" در کشورما روبه رشد است وباتوجه به خلا سرویسهای اعتباری، جای خود را بخوبی پیدا میکند. هر اتفاقی که درفضای فینتک میافتد به افزایش رفاه مردم کمک میکند. اینکه BNPL طبقه متوسط وپایین را مورد هدف قرار داده، ارزشمندست.»
سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم نیز به مساله حاشیهنشینی و اسیبهای اجتماعی ناشی از آن اشاره داشت و در توئیترش نوشت: «ادامه بی رویه گسترش شهرها و حاشیهنشینی بر خلاف اقتضای آمایش سرزمین و مانع پیشرفت کشور و باعث آسیبهای متعدد اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی است.»