به گزارش همشهری آنلاین، قدرت الله محمدی با بیان اینکه در این حوزه کاری به مسائل سیاسی و موج های رسانهای مبنی بر اعلام اسامی ساختمان های نا ایمن نداریم، افزود: طبق برنامه ریزیهای انجام شده، مقرر شد تا هر هفته تعدادی از مالکان ساختمانها و املاک ناایمن مناطق را دعوت کنیم و درباره رعایت نکات ایمنی و استانداردسازی آنها را توجیه و راهنمایی کنیم.
سرپرست سازمان آتش نشانی ادامه داد: همچنین از این افراد برنامه پیشرفت و برنامه زمان بندی شده برای رعایت استانداردهای ایمنی را می خواهیم. در واقع به فراخور نوع اقداماتی که افراد باید در ساختمان نا ایمن خود انجام دهند، کارشناسان ذی ربط برنامه زمان بندی را به آنها اعلام می کنند.
او در پاسخ به این سوال که اگر مالکی به توصیهها و فرایند ایمن سازی توجه نکرد، چه اتفاقی می افتد، اظهار داشت: اگر مالکان تمکین نکنند در این جلسه نماینده دادستان، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه حضور دارند و در صورت سرپیچی از فرایند کار؛ از قطع امکانات شهری مانند برق و گاز گرفته تا اخطار قضایی و در نهایت پلمپ ساختمان نا ایمن برخورد قضایی میشود.
محمدی در ادامه با اشاره به میزان همکاری مناطق در ایمن سازی ساختمان های نا ایمن یادآور شد: در حال حاضر منطقه ۱۲ به خوبی در این زمینه کار میکند و با توجه به وجود بازار به عنوان یک منطقه حساس از نظر ایمنی؛ هیات امنای بازار در این زمینه پای کار هستند.
او تاکید کرد: ساماندهی کابل های برق و خطوط لوله گاز شهری و همچنین ساماندهی انبارها برای جلوگیری از حریقهای احتمالی از جمله موضوعاتی است که با همکاری هیات امنای بازار انجام می شود.