به گزارش همشهری آنلاین، ذرت بومی و محلی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب میشود که با نام «اهرمَکَه سی» به بازار عرضه میشود. این محصول به دلیل عطر و طعم ویژه و باکیفیت از شهرت کشوری برخوردار بوده و کام گردشگران منطقه را شیرین میکند.
طبق اعلام جهاد کشاورزی شهرستان، امسال سطح زیر کشت این محصول بهصورت مکانیزه و سنتی ۲۷۵ هکتار بوده است. این محصول ارزشمند میتواند در ایجاد اشتغال پایدار و جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد که با برگزاری جشنوارهها، ایجاد بازار فروش مستقل و برندسازی آن میتوان به این امر مهم دست یافت.