به گزارش همشهری آنلاین، سید مجتبی شفیعی با بیان اینکه تحویل اتوبوسهای جدید از سوی وزارت کشور، امسال در هفته دولت انجام خواهد شد، گفت: وزارت کشور تعهدی را اعلام کرده که براساس آن، اولین سری از اتوبوسها به جهت شرایط خاص پایتخت از لحاظ فرسودگی ناوگان و حجم بالای تقاضا، به تهران اختصاص پیدا میکند.
شفیعی از ورود ماهانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ دستگاه اتوبوس از سوی وزارت کشور به پایتخت خبر داد و افزود: این میزان، بخش قابل توجهی از تعداد دستگاههایی است که وزارت کشور به شهرها اختصاص داده و تقریبا نیمی از آن به پایتخت تزریق میشود که میتواند تحول بزرگی را ایجاد کند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه در قرارداد اولیه وزارت کشور، ۹۰۰ دستگاه اتوبوس به عنوان سهم شهرداری تهران در نظر گرفته شده است، یادآور شد: به دلیل افزایش سقف قرار داد، برآورد ما این است که تعداد اتوبوسهای تحویلی وزارت کشور به شهرداری حداقل به یک هزار و ۲۰۰ دستگاه برسد.
او ادامه داد: قراردادهایی نیز در حال انعقاد است که به مرحله اجرایی رسیده و شاید در یکی از این قراردادها، کل اتوبوسها به شهرداری تهران تحویل داده شود. در این راستا در حال مذاکره با سازمان شهرداریها و خودروسازان هستیم.
تبدیل یک خط از اتوبوسرانی به تکنولوژی برق
شفیعی با بیان اینکه تعدادی از اتوبوسها نیز توسط شهرداری تهران وارد ناوگان میشود، گفت: در این بخش، ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی با مشارکت بخش خصوصی تأمین می شود که در این زمینه، اقدامات رو به جلو انجام می شود اما تا حدودی از برنامه زمانبندی عقب هستند؛ با این وجود تعهد دادهاند که با یک ماه تأخیر، حداکثر تا پایان دیماه یا اوایل بهمن ماه اتوبوسهای برقی را تحویل دهند که بر این اساس، یکی از خطوط اتوبوسرانی شهر تهران به طور کل با استفاده از تکنولوژی جدید، برقی خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: امسال مردم تا پایان سال به طور محسوس، تحول در ناوگان اتوبوسرانی را لمس خواهند کرد و در سال آینده نیز به تعداد دستگاههای مورد نیاز پایتخت دست خواهیم یافت.