به گزارش همشهری آنلاین، سیدنظام الدین موسوی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر درباره بازتاب گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه در توئیتر خود نوشت: «بازتاب گسترده گزارش تحقیق و تفحص مجلس از عملکرد فولاد مبارکه در رسانهها و شبکههای اجتماعی، بیانگر اهمیت کارویژه نظارتی خانه ملت است. قانونگذاری با اعمال نظارت موثر میتواند چرخه کارآمدی نظام را تکمیل کند. تحقیق و تفحصهای مجلس یازدهم ادامه دارد. منتظر باشید...»
حجتالاسلام محمدحسین حسینزاده بحرینی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس نیز به اصلاح نظام بانکی کشور اشاره داشت که هم اکنون از سوی مجلس و دولت در دست پیگیری است. او هم در توئیتر خود با انتقاد از برخی تلاشها برای جلوگیری از به ثمرنشستن این امر نوشت: «اکنون که نمایندگان مجلس با همراهی مسئولانه دولت و بانک مرکزی اصلاح نظام بانکی کشور را در قالب طرحی دقیق و عالمانه آغاز کردهاند، جمعی از مدیران فعلی و سابق شبکه بانکی کشور برای متوقف ساختن این حرکت انقلابی، به تکاپو افتادهاند.» وی در توئیت دیگری در این باره نیز نوشت: «انتظار این بود که آقایان بهجای تلاش برای جلوگیری از به ثمر نشستن تلاش مشترک دولت و مجلس، نسبت به ترک فعل و کوتاهی خود در اصلاح نظام بانکی کشور در دوره مسئولیتشان، به ملت بزرگ ایران پاسخگو باشند و عذرخواهی کنند.»
جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم درباره طرح اصلاح نظام بانکی و نامه برخی مدیران بانکی برای توقف این طرح در توئیتر خود اینطور مرقوم کرد: «با شروع بررسی و تصویب طرح وظایف بانک مرکزی در صحن مجلس نظام فکری و اجرایی سرمایه داری که بر بسیاری از بانکهای کشور حاکمیت دارند در معرض فروپاشی قرار گرفت. نامه جمعی از مدیران بانکهای فعلی و سابق برای توقف این طرح نشانهای از این تحول انقلابی است.»
اما موضوع خشکسالی و مدیریت غلط منابع آبی نیز از جمله موضوعاتی است که کشور را درگیر خود کرده و نمایندگان حوزههای انتخابیه از سراسر کشور هر از گاهی درباره آن مینویسند. علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس امروز درباره روند احیای دریاچه ارومیه توئیت کرد و با اشاره به مدیریت این طرح در توئیتر خود نوشت: «فردی که ١٢سال وزیر کشاورزی (١٣٧٩-١٣۶٧) ، ۴سال رئیس سازمان محیط زیست (١۴٠٠-١٣٩۶) و ٩سال با هزاران میلیارد بودجه دریافتی! دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه (تیر١۴٠١-١٣٩٢) بوده! امروز باید پاسخگوی عملکرد ضعیف و ترک فعلهایش باشد نه با فرار به جلو تهدید کننده و مطالبه گر!»
احمد راستینه، نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد بن و سامان در مجلس نیز به مساله قطعی آب در شهرکرد و وصل دوباره آن اشاره داشت و با انتشار تصویری از دیدار خود با برخی مسئولان در توئیتر خود نوشت: «وظیفه این است که باید از تلاشهای دلسوزانه آنهایی که در رفع مشکل پیش آمده در آب شهرکرد نقش داشتند سپاسگزاری کنیم. اول مردم صبور و فهیم شهرکرد، دوم وزیر محترم نیرو و معاونین ایشان، سوم استاندار جهادی و انقلابی، چهارم مسئولین استانی و محلی، پنجم نیروهای فنی و بویژه جوشکاران پرافتخار.»
جلیل رحیمی جهان آبادی، نماینده مردم تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در توئیتر خود از برخورد نامناسب گشت ارشاد در شهر رشت با یکی از شهروندان نوشت. در توئیت این نماینده مجلس آمده است: «برخورد گشت ارشاد با مردم از جمله حادثه اخیر رشت؛ نیازمند پیگیری قاطع، دقیق و فوری است، رعایت حقوق مردم در اجرای هر قانونی ضروری است و باید با هر ناقض حقوق شهروندان برخورد لازم انجام شود. وزیر کشور باید پاسخگو باشد و فراجا به نمایندگان توضیح دهد. مردم نیازمند حمایت مجلس هستند.»
حجت الاسلام حسن شجاعی، نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس کمیسیون اصل نود هم به مسائل مرتبط با کانون وکلا پرداخت و در توئیتر خود نوشت: «آقای اژهای در آئیننامه ابلاغی دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، نمره تراز را برای پذیرش، ملاک قرار دادهاند. اظهارات امروز رئیس مرکز وکلا خلاف قانون، خلاف نظر مرجع تخصصی سنجش کشور و خلاف نظر رئیس دستگاه قضاست. ادامه انحصار با سوء استفاده از نام و اعتبار دستگاه قضا پذیرفتنی نیست.»
مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس درباره وضعیت فعالیت وکلا توئیت کرد. در توئیت این نماینده مجلس آمده است: «مطابق با اصل ۷۳ قانون اساسی، شرح و تفسیر قوانین عادی در صلاحیت مجلس شورای اسلامی است. از نظر مجلس و نمایندگان هم که قانون ابهامی ندارد، اما بر فرض تاکید قانون بر نمره و نادیده گرفتن واژه امتیاز، چرا برخی متولیان صنفی وکالت و برخی مدیران دستگاه قضا اصرار دارند، آنطور که خودشان میپسندند، نمره را به نمره خام تفسیر کنند. پاسخ در تفاوت تعداد پذیرفتهشدگان و حفظ انحصار است.»
روحالله نجابت، نماینده مردم شیراز و زرقان هم با اشاره به اصلاح قانون انتخابات مجلس از نظرات کارشناسان استقبال کرد و نوشت: «بهرهگیری از نظرات کارشناسی، ضرورت کارآمدی قانون است. این روزها، بررسی جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس دستور جاری کمیسیون امور داخلی کشور است. امیدوارم صاحب نظران ما را از دیدگاههای ارزشمند خود محروم نفرمایند.»
محمدرضا احمدی سنگری، نماینده رشت و خمام در یازدهمین دوره مجلس نیز از روند ساخت مسکن ملی و تخصیص زمین برای این امر گلایه کرد و در توئیتر خود اینطور مرقوم کرد: «واگذاری کمتر از ۱۰ درصد زمینهای دولتی برای طرح نهضت ملی مسکن اصلا مطلوب نیست. از قوای مجریه و قضاییه انتظار میرود با مدیران و نهادهای متخلف برخورد کنند. مدیری که منافع سازمانی را به منافع ملی ترجیح میدهد شایسته جایگاهی که اشغال کرده نیست.»
سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز به تداوم تفکر نفت فروشی در کشور اشاره داشت و اینطور توئیت کرد: «کشور ما با فروختن نفت و توزیع یارانه مستقیم یا پنهان آن پیشرفت نمیکند بلکه پیشرفت در تولید فناورانه و اشتغال مولد و رونق کسب و کار است.»
حسن محمدیاری، نماینده مردم شهرستانهای تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی هم درباره وضعیت کشاورزی در حوزه انتخابیه خود توئیت کرد. در این توئیت آمده است: «در دیدار اخیر با وزیر جهاد و همچنین کمیسیون کشاورزی موانع توسعه صادرات کیوی با توجه به شرایط اقلیمی و زودرس بودن باغات تالش بعنوان قطب تولید کیوی تذکر داده شد. از نگاه کارشناسان با توجه به شرایط اقلیمی، ممنوعیت زمانی صادرات ضمن عدمسازگاری با تولید کیوی، موجب ضرر باغداران میگردد.»