شهردار منطقه ۱۸ در مورد آخرین وضعیت شن چاله‌های این منطقه گفت: مجموع مساحت شن چاله‌ها و فضای پیرامونی آنها حدود ۲۰۰ هکتار است، اما مساحت خود شن چاله ۷۰ تا ۸۰ هکتار است که پنج مالک اصلی دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، محمدجواد خسروی با بیان اینکه ما طرحی داشتیم که با مالکان شن چاله ها موضوع تغییر کاربری و همچنین ایمن‌سازی را پیش ببریم، گفت: چند جلسه در این باره برگزار شد اما به توافق کلی نرسیدیم، مالکان در موضوع تغییر کاربری همراه نیستند و حتی محل اختلاف ما خود مسئله ایمن سازی شن چاله‌ها است که هزینه هنگفتی دارد.

خسروی با تاکید بر اینکه در سال‌های گذشته برداشت اضافه از معادن صورت گرفته است، ادامه داد: این برداشت اضافی به‌گونه‌ای‌ است که برخی شن چاله‌ها عمق ۱۳۰.۱۴۰ متر پیدا کردند، به دنبال آن هستیم که این زمین‌ها به شهرداری واگذار شود تا شهرداری هم این زمین‌ها را پس از بهسازی در اختیار مردم قرار دهد.

به گفته شهردار منطقه ۱۸، شن چاله‌ها در سال‌های گذشته جایی برای برداشت شن و ماسه شهر تهران بود که باید تا عمق ۳۰ متر برداشت می‌کردند اما حالا برداشت زیاد شده و  مشکل حاد ایجاد کردند، این شن چاله‌ها در حالی ایجاد شده که در صدمتری یک مجتمع هستند و در سمت شرقی شن چاله ها به فاصله ده متری نیز رودخانه کن قرار دارد و این گودها خطر بالقوه هستند.

خسروی با تاکید بر اینکه شهرداری در مرحله ابتدا بحث ایمنی و بعد تغییر کاربری را دنبال می‌کند، تاکید کرد: شهرداری عزم جدی برای حل این مشکل دارد و با دادستان چندبار جلسه داشتیم و حتی شکایت حقوقی از این چند شرکت کردیم و امید است در ماه‌های آینده به نتایج خوب برسیم، البته به تازگی با یکی از نهادها که مالکیت بیش از ۵۰ درصد شن چاله‌ها با آنهاست، مذاکرات خوبی داشتیم که پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی می‌شود.

او با اشاره به تمهیدات شرکت «خاکریز آب» برای ایمن سازی  جداره رودخانه کن گفت: شرکت خاکریز آب برای ایمن سازی جداره رودخانه کن اقداماتی انجام داد تا اگر سیلی رخ داد، شن چاله‌ها خودش حادثه نشود اما مسئله اصلی ایمنی خود شن چال‌هاست و از آنجایی که  مالک دارد باید یک فکری برای آنها شود.

منبع: همشهری آنلاین