به گزارش همشهری آنلاین، مریم اردبیلی در نشست خبری خود در رابطه با برگزاری هفدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی گفت: بیشتر غرفه داران از مجموعههای کارآفرین، مشاغل خانگی زنان و تولید کنندگانی که از زنان سرپرست در کارگاه های تولیدی خود استفاده کرده و اشتغال برای آنها ایجاد کرده است، هستند.
اردبیلی یادآور شد: در مجموع ۴۶۵۲ نفر محصولات خود را در نمایشگاه در ۳۱۰ غرفه عرضه میکنند.
او با بیان اینکه کارهای دیگری که برای زنان سرپرست خانوار انجام دادهایم، گفت: اجرای دورههای مشاور رایگان، سلامت محور و ایجاد بازارچه های دائمی و فصلی برای عرضه محصولات زنان سرپرست خانوار از جمله آنهاست. همچنین برای فرزندان زنان سرپرست برنامهریزی برای ارتقای شغلی و آموزشی و پرورش استعداد آنها دنبال میشود.
او با اشاره به ارائه آموزشهایی در حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار افزود: برخی طرحها برای آموزش مشاغل خانگی برای زنان جوان گذاشته شده است و اردوی کارآفرینی برای دختران در قالب طرح های هزار امید برای این قشر در محدوده سنی ۱۳ تا ۱۸ سال برگزار کردیم.
اردبیلی با بیان اینکه مجموعه طرح های نوآوری و کنشگری دختران جوان نیز برگزار شده است، ادامه داد: به هزار دختر تهرانی در این زمینه آموزشهایی داده شد و در نظر داریم در روز دانش آموز نمایشگاهی که دستاورد این آموزش هاست را برگزار کنیم.
او با اشاره به اجرای طرح خانواده امن در تهران بیان کرد: رویکرد خانواده محوری و کنش گری خانوادههای تهرانی شروع شده و تسهیلگرانی در محله های شهر تهران با سوال از شهروندان برای دستیابی به شاخص ها مطالعاتی را انجام میدهند.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در بخش دیگر صحبت های خود گفت: تفاهم نامه با زندان زنان داشتیم بر این مبنا که برای ایجاد حداکثر امکانی که میتواند وجود داشته باشد تا زنان زندانی در خانواده خود بیشتر حضور داشته و به نوعی آزادی به شرط اشتغال داشته باشند.
او افزود: بر مبنای این تفاهم امور بانوان شهرداری تهران برای زنان زندانی رای باز ایجاد اشتغال میکند و این زنان به شرط حضور در محل کاری که برای آنها در نظر گرفته می شود، مابقی دوره محکومیت خود را طی میکند.
آزادی به شرط اشتغال ۱۶۵ زن زندانی با همکاری شهرداری
مشاور امور بانوان شهرداری تهران ادامه داد: همانطور که میدانید در استان تهران ۸۰۰ زن زندانی داریم و تعهد کردیم برای ۲۰۰ زن امکان اشتغال را فراهم آوریم که قوه قضائیه نیز قبول کردند و بسته های آموزشی و مشاوره ای و اشتغال را در این زمینه فراهم کردیم. در حال حاضر ۱۶۵ زن زندانی در این طرح تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در رابطه با دستاوردهای برگزاری ۱۷ دوره نمایشگاه زنان و تولید ملی تاکید کرد: مجموع تجارب ۱۶ دوره قبل را بررسی کردیم؛ رویکرد ما در این نمایشگاه مبتنی بر زنان و تولید ملی است و تاکید ما بر مبنای حضور زنان سرپرست خانوار است.
او در ادامه گفت: مساله دیگر حضور تعدادی استارتاپ در این نمایشگاه است تا فضای مراکز کوثر زیر مجموعه شهرداری تهران را که تعداد آن در تهران ۷۴ مرکز است بهبود بخشیم و از همه مهمتر مدل بهره برداری این مجموعه ها را به سمت فضاهای دانش بنیان ببریم.