به گزارش همشهری آنلاین، علی نصیریان به مناسبت روز ملی سینما گفت: «هنر تنها با پول و ابزار شکوفا نمیشود؛ هرچند داشتن پول و آخرین تجهیزات {برای شکوفایی هنر} بسیار کمک میکند اما ذات هنر آفرینندگی است که خدا در ذات هنرمندان قرار داده است. من معتقدم انسان هنرمند خلاق است و آنچه موجب احترام گذاشتن مردم به هنرمندان میشود همین خلاقیت است. در همه جای ایران استعدادهای درخشانی وجود دارند که متاسفانه به دلیل دور بودن از مرکز استانها از حمایتها محروم هستند. قطعا اگر کمکهای آموزشی مانند کتابها، مقالات و… در اختیار استانها قرار گیرد جوانان علاقهمند به سینما بهره بیشتری میبرند. یادش بخیر زنده یاد عباس کیارستمی همیشه این کار را با نگاه خاص خودش انجام میداد. »
سینمای هنر و تجربه باید رشد کند
همچنین در روز ۲۰ شهریور مجید مجیدی درباره سینمای هنر و تجربه گفت: «سینمای هنر و تجربه باید رشد کند و میتواند پشتوانه سینمای ملی قلمداد شود. نسل جوان باید تجربه کنند و از آنها باید حمایت شود تا بتوانند پشتوانه سینمای ما باشند. تقویت روابط سینمایی با کشورهای دیگر مهم است. حمایتها میتواند در قالب پروتکلهای فرهنگی باشد و میتوان ارتباطات با سینماهای کشورهای دیگر را تقویت کرد. این حمایتها باید در چارچوب مسائل کلان فرهنگی اتفاق بیفتد و تلاشهای فردی چندان ثمری ندارد و مانند شهابی گذراست. ما به تبادل فرهنگی نیاز داریم و این موضوع باید از طریق دولتها اتفاق بیفتد تا بتوانیم مانند کشورهای اروپایی با کشورهای دیگر به راحتی تولیدات مشترک داشته باشیم. »
- پارسا پیروزفر یا طناز طباطبایی؟ | تماشاگران کدام بازیگر را در سریال یاغی دنبال می کنند (اینفوگرافیک)
در این فیلم یک سکانس بدون حضور من وجود ندارد
لیلا حاتمی درباره فیلم تازه اش اظهار کرد: «در فیلم «زمانی در ابدیت» یک سکانس بدون حضور من وجود ندارد. ما نمیدانیم که آیا او (سعید) درگذشته یا به دلایل دیگری ما را ترک کرده است. غیبت شوهر باعث میشود که مریم به نوعی ارتباطش را با این جهان از دست بدهد آن هم درست زمانی که باید از دختر نوجوانش مراقبت کند. آنچه درباره این فیلم بسیار خوب است این است که ما دو جهان موازی داریم که یکی نبودن شوهر است که موجب آزار مریم میشود و دیگری زندگی اجتماعی است که این شخصیت مجبور به رهبری آن است که آن هم به آداب و رسوم و سنتهای ایران گره خورده است. »
«جنگ جهانی سوم» هشدار به افزایش نابرابری است
هومن سیدی که این روزها فیلم جنگ جهانی سوم او خیلی سرو صدا کرده است در اظهاراتی درباره این فیلم در جشنواره ونیز گفت: « جنگ جهانی سوم» هشدار یا شاید هم واکنشی به افزایش نابرابری است. برآورده کردن اساسیترین نیازها برای خیلی از مردم، یک مبارزه واقعی است. تکنولوژی، مسائل مالی و اطلاعات به شکلی فلاکتبار آدمها را شکست داده است. حتی نیروی انسانی فیزیکی هم نمیتواند آنها را نجات دهد یا بهنوعی یک نیروی برابر باشد، اما نمیتوان انکار کرد. نپرداختن به علل اصلی این نابرابری ممکن است پیامدهای ناگواری داشته باشد… برجسته بودن زبان بدن در فیلمهای من یک تصمیم آگاهانه نیست، اما در این فیلم استفاده از یک شخصیت کر و لال، نهفقط به لحاظ ساختاری به توسعه فیلمنامه کمک کرد، بلکه ازنظر موضوعی هم به ما کمک کرد. »
با گریم سنگینی که قرار بود روی صورتم بنشیند مشکل نداشتم
گلاره عباسی بازیگری که نقش های متفاوتی در سریال های پر مخاطب داشته است نیز درباره فیلم ابلق گفت: «
همه ما به نوعی در موقعیتی که آدمهای فیلم ابلق گرفتارش هستند، قرار گرفتهایم. به هر حال همه ما صفحات حوادث روزنامهها و یا کانالهای خبری را میخوانیم و به این شکل در جریان چنین اتفاقاتی هستیم. موضوعی که در ابلق مطرح میشود، موضوع غریب و پیچیدهای نیست، بنابراین همه افرادی که در معرض آن قرار میگیرند باورش میکنند. با گریم سنگینی که قرار بود روی صورتم بنشیند مشکل چندانی نداشتم و اصلا همیشه از گریمهای سنگین استقبال میکنم، اما چالش اصلیام برای ایفای نقش شهلا صداسازی بود که باید برای نقش انجام میدادم که در نهایت با کمک خانم آبیار در تمرینها و دورخوانیها به آن رسیدم. »