جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اعلام این خبر در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: تنها آن دسته از مالکان خودروهایی که در طرح تسجیل شرکت کردهاند میتوانند با ثبت نام در سایت خودروهای فرسوده برای دریافت خودرو جدید ثبت نام کنند.
سردار هادیانفر افزود: تنها خودرهایی مجوز شرکت در این طرح را دارند که کارشناسان راهنمایی و رانندگی سلامت فنی آنها را تائید کرده باشند.
بر اساس طرح تسجیل خودروهای فرسوده از رده خارج خواهند شد و خودروهایی که شرایط دریافت پلاک ملی را ندارند پس از دریافت اطلاعات خودرو توسط مراکز تعویض پلاک برچسب تردد دریافت میکنند و کارت سوخت آنها باطل نمیشود.
هم اکنون در ایران 10میلیون و 543 هزار خودرو وجود دارد که بیش از 9 میلیون آنها دارای پلاک ملی و 1 میلیون و 543 هزار خودروی دیگر فاقد پلاک ملی هستند.
جانشنی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشوردر ادامه گفت: بر اساس آخرین تصمیمات گرفته شده از تاریخ 16 مهر ماه سال جاری کارت سوخت تمامی خودروهای بالای مدل 56 که تعویض پلاک نکردهاند باطل شده و خودروهای زیر مدل 56 تا تاریخ اولین روز دی ماه سال جاری مهلت دارند تا به مراکز تعویض پلاک جهت پیوستن به طرح تسجیل اقدام و از باطل شدن کارت سوخت خود جلوگیری کنند.
سردار هادیانفر افزود: طرح تسجیل هیچگونه هزینهای برای صاحبان خودرو ندارد و صاحبان خودروهای پایین تر از مدل 56 میتوانند با انتقال خودروی خود و پس از تائید کارشناسان مراکز تعویض پلاک و با در دست داشتن مدارک خودرو بر چسب طرح تسجیل را دریافت کنند. پس از انجام این مراحل کارت سوخت خودروی آنان دیگر باطل نمیشود.
بنا بر آمارهای ارائه شده تا کنون 7 هزار و 200 خودرو در طرح تسجیل شرکت کردهاند و پیش بینی میشود 400 هزار خودرو در این طرح شرکت خواهند کرد.
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در پایان از باطل شدن کارت سوخت 400 هزار خودرو به دلیل عدم دریافت پلاک ملی خبر داد.