به گزارش همشهری آنلاین، احمدی صدر در آئین افتتاح سه مجتمع تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر، گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که آسیبهای اجتماعی را به گونهای نگاه کنیم که گویی این آسیبها در خانواده ما رخ داده است. در حقیقت باید نگاه انسان محور و اخلاق محور را در دستور کار خود قرار میدادیم که با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و شهردار تهران گفتمان جدیدی در این حوزه مطرح شد.
او افزود: بیتردید باید ظرف سالهای گذشته این گفتمان برای حوزه آسیبهای اجتماعی شکل میگرفت که این کار انجام نشد. بیتردید همه افرادی که در کف خیابانها دچار آسیب شدهاند باید همچون خانواده خود ببینیم تا بتوانیم نسبت به حل مشکلات آنها اقدامات موثری انجام دهیم.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ایجاد ظرفیت ۳۰۰۰ نفری در بهره برداری از شش یاورشهر گذشته در شهر تهران، گفت: در یاورشهر ۱ برای افراد بالای ۶۵ سال ۵۰۰ نفر ظرفیت، یاورشهر۲ برای افراد زیر ۱۸ سال ۱۰۰ نفر ظرفیت، یاورشهر ۳ برای افراد زخم باز و عفونی با ۲۰۰ نفر ظرفیت، در یاورشهر ۴ برای میانسالان با ۱۰۰۰ نفر ظرفیت، یاورشهر ۵ ویژه بانوان ۲۲۰ نفر و در یاورشهر ۶ نیز ۱۰۰۰ نفر ظرفیت ایجاد شده است. در یاورشهر ۷ ویژه معلولهای کم توان جسمی ۱۰۰۰ نفر ظرفیت، یاورشهر ۸ ویژه بانوان دچار بیماریهای اعصاب و روان با ۱۵۰ نفر ظرفیت و در یاورشهر ۹ در فاز نخست با ۱۵۰۰ نفر ظرفیت ایجاد شده که این سه یاورشهر امروز به صورت همزمان به بهره برداری خواهند رسید.
او تاکید کرد: در یاورشهر ۹ در فاز دوم ۲۵۰۰ نفر ظرفیت ایجاد خواهد شد که همه این تلاشها با همکاری دستگاههای مرتبط انجام شده و در تلاش خواهیم بود با برنامهای در ۹ گام این افراد آسیب دیده به جامعه و آغوش خانواده بازگردند.