به گزارش همشهری آنلاین، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه منظور از اینکه ایالات متحده بر مذاکرات متمرکز نیست، چیست؟ گفت: توافق در آینده نزدیک با ایران را محتمل نمی دانیم.
این مقام وزارت خارجه آمریکا افزود: بر کسی پوشیده نیست که دستیابی به توافق با ایران در حال حاضر محتمل به نظر نمی رسد.
ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنان ایران را متهم به درخواست های فرابرجامی کرد و در عین حال اعتراف کرد تمرکز واشنگتن بر ناآرامی ها است و اعتراض ایرانیان را شجاعانه خواند.
وی همچنان با دخالت در امور داخلی ایران گفت: از مقامات ایران می خواهیم که خشونت علیه شهروندانی که به دنبال حقوق اساسی خود هستند را متوقف کنند.
این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین با تکرار ادعای واشنگتن درباره عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل، در پاسخ به سوال مغرضانه خبرنگاری، عضویت ایران در این کمیسیون را تحقیر آمیز خواند و مدعی شد نباید در این کمیسیون حضور داشته باشد.
وی ادعا کرد که برخی از بدترین ناقضان حقوق بشر در برخی کمیسیونهای سازمان ملل حضور دارند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین ادعاهای جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی دولت بایدن را تکرار کرد و مدعی شد اطلاعات موثق و معتبری مبنی بر استفاده از پهبادهای ایرانی در اوکراین داریم.
وی همچنین ادعای دیگر سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا را تکرار کرد و مدعی شد حضور کارشناسان ایرانی در کریمه را برای آموزش استفاده از پهپادهای ایرانی به نیروهای روسی تایید میکنیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد در حال مشورت با اوکراین و متحدان برای پاسخگو کردن ایران نسبت به حمایتش از روسیه در جنگ هستیم.
این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی درباره بازداشت یک شهروند آمریکایی در ایران گفت: نمی توانیم گزارش های مربوط به بازداشت یک شهروند آمریکایی در ایران را بطور مستقل تایید کنیم.
امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از وی خواست از سوءاستفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ در خصوص جنگ اوکراین و ادعاهای بی اساس در مورد ایران جلوگیری کند.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در نامه ای، پیشنهاداوکراین مبنی دیدار کارشناسان سازمان ملل از این کشور برای بازرسی از قطعات پهبادهای سقوط کرده و مرتبط ساختن آن با اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد توافق هسته ای ایران را فاقد هرگونه پایه حقوقی در چارچوب قطعنامه مذکور دانست.