به گزارش همشهریآنلاین، سردار جلالی در حاشیه پنجمین همایش ملی پدافند شهری در جمع خبرنگاران در رابطه با امکان فیلترینگ دو پلتفرم اینستاگرام و واتس اپ، اظهار کرد: پلتفرم هایی که به عنوان شبکه اجتماعی مورد استفاده قرار میگیرد، معمولا باید در چهارچوب قوانین و مقررات کشورها کار کنند. موضوع اولی که باید همه بر آن متعهد باشند ، حفظ امینت برای مردم است زیرا امنیت نقش زیر ساختی برای همه حوزه ها دارد و در نبود امنیت، اقتصاد و فرهنگ و فضای سیاسی و اجتماعی هم خالی از معنا است.
وی ادامه داد: این دو پلتفرم در گذشته هم نشان داده اند که تابع قوانین جمهوری اسلامی نیستند و حاضر نشدند شرایطی را که وزارت ارتباطات برای آنها تعریف کرده است، بپذیرند. در حوادثی اخیر هم نقش فعال آنها دیده شده است.
جلالی خاطر نشان کرد: این دوپلتفرم در حوادث اخیر، نوعی هماهنگی با دشمن در خارج از کشور و با منافقین و رژیم صهیونیستی داشتند و این اثبات شده است، بنابراین شورای امنیت کشور تصمیم گرفت که تا زمانی که امنیت کشور احساس کند که تضمینی ندارد این پلتفرم ها را متوقف کند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر شورای عالی فضای مجازی برای تامین نیازمندی های مردم، توسعه و تقویت زیر ساختهای داخلی را دنبال می کند تا به اقتصاد مردم و مشاغلی که در آنجا است، کمک کرده باشد. اکنون شاهد یک مهاجرت نرمی در شبکههای داخلی هستیم که توسط مردم به صورت ارادی انجاممیشود. تلاش زیادی شده است که مشاغل مستقر در این حوزهها، جانمایی شود و ابزارهای کمکی برایش پیش بینی شود که مشاغل مردم آسیب نبیند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: رفع فیلتر باید در شورای امنیت کشور جمع بندی شود. یکی از شروط این است که این دو پلتفرم باید در داخل ایران نماینده داشته باشند و مقررات و قوانین کشور را انجام دهند. در حال حاضر تشخیص اولیه شورای امنیت کشور بر این است که این دو پلتفرم مُخل امنیت مردم هستند.
وی در خصوص همایش پدافند شهری نیز بیان کرد: همایش پدافند شهری با هدف بررسی تهدیدهای جدید دشمن برگزار شد. دشمن تهدیدهای ترکیبی را در پیش گرفته که شامل تهدیدهای درونزا ، تهدید سایبری زیرساخت ها، قطع سرویس خدمات شهری و استفاده غیرقانونی از شبکه های اجتماعی خارج نشین با هدف ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور است و ما هم راهبردی پنج محوری برای مقابله با تهدید دشمن پیش بینی کرده ایم.