به گزارش همشهری آنلاین، به تازگی خبرهایی درباره توقیف و جلوگیری از پخشِ «شبکه مخفیزنان» منتشر شده است که با پخش نشدنِ قسمت پانزدهم این سریال در بیستم آبانماه، گمانهزنیها و موجِ شایعات بیشتر هم شد.
روابط عمومی نماوا این توضیح را در اختیارِ رسانهها قرار داد: «سریال شبکه مخفی زنان با وجود پیگیریهای مدیران نماوا با عدم پاسخگویی از سمت ساترا روبهرو شد. سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر (ساترا) تا این لحظه هیچ توضیحی مبنی بر دلیل عدم پخش این قسمت ارائه نداده است. لازم به ذکر است که تمامی ۱۴ قسمت پیشین این سریال بعد از ارائه بررسیها و اصلاحات از سمت ساترا و اعمال آنها روی پلتفرم نماوا بارگذاری شده است. نماوا ضمن عذرخواهی از تمامی مخاطبان محترم این سریال، در تلاش است تا پاسخ قانعکنندهای از سوی مسئولان مربوطه دریافت و مشکل پخش این سریال را برطرف کند.»
براساس پیگیری انجام شده از سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، سریال «شبکه مخفیزنان» توقیف نشده است و دلیل وقفهای که در انتشار این مجموعه اتفاق افتاده، عدم ارائه به موقع قسمتهای این مجموعه برای بررسی به ساترا بوده است.
همچنین معاون کاربران و تنظیمگری اجتماعی ساترا طی گفتوگویی کوتاه ضمن تأیید جعلی بودن خبر توقیف این سریال به خبرنگار تسنیم گفت: تأکید ساترا این است که سریالها باید با برنامهریزی دقیق پلتفرمها در موعد مقرر پخش شود و ساترا حمایت از حقوق مصرفکنندگان آثار نمایشی را یکی از وظایف خود میداند.
در خلاصه داستانِ «شبکه مخفیزنان» آمده است: در ابتدای قرن چهاردهم خورشیدی، وقتی شاه متوجه جنبشهای نوظهور مربوط به حقوق زنان در کشور میشود، مأموریت ویژهای به یکی از اهالی دربار خود میدهد. وزارت فرهنگ و هنر در سال ۱۳۱۰ تصمیم به تشکیل کانون بانوان گرفته تا با تشکلهای مشابه رقابت و سپس آنها را حذف کند. میرزا محمود زنبورکچی کارمند عالی رتبه اداره سجل احوال، دعوت میشود تا در کنار دلبرجان تاجرباشی مسئولیت انتخاب اعضا و سپس فعالیت کانون را برعهده بگیرد و …