تیم ملی فوتبال ایران دیروز بعد از دیدار با رئیس‌جمهوری راهی جام جهانی قطر شد. این در حالی است که شبکه معاند اینترنشنال که به دنبال بحران‌سازی در کشور بود حالا با تصمیم دولت قطر نمی‌تواند نماینده رسانه‌ای در این رقابت‌ها داشته باشد. این مساله در توئیت برخی از نمایندگان مجلس مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، رسانه‌ها معاند همچون «بی‌بی‌سی فارسی» یا «من‌ و تو» و در صدر آنها شبکه «ایران اینترنشنال» که وابستگی آن به خاندان سعودی برای همگان روشن شده است در هفته‌های اخیر تلاش کرده‌اند که اجازه ندهند اعتراضات در ایران رو به آرامش رفته و حتی درصدد به اغتشاش کشیدن تجمعات مردم بوده‌اند. این در حالی است که این شبکه‌ها و جریانات بدخواه بسیار برنامه‌ریزی کردند تا تیم ملی فوتبال ایران نتواند در رقابت‌های جام جهانی قطر حاضر شود یا اگر هم این اتفاق افتاد، اردوی تیم را به بحران بکشند. با این وجود تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته و بعد از دیدار با رئیس‌جمهوری عازم دوحه قطر شد. در نقطه مقابل اما دولت قطر تصمیم گرفت که اجازه حضور خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال در ایام رقابت‌های جام جهانی در این کشو را ندهد. این مساله با واکنش این شبکه سعودی و نیز دشمنان جمهوری اسلامی ایران مواجه شد. با این وجود نمایندگان مجلس هم در توئیت‌های امروز خود به این مساله اشاره داشتند.

مجتبی رضاخواه، نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس و عضوکمیسیون برنامه بودجه درباره واکنش چهره‌های ضدنظام به خبر تحریم حضور شبکه اینترنشنال در رقابت‌های جام جهانی قطر اینطور توئیت کرد: «وقتی آمریکا خبرگزاری فارس را تحریم و دامنه آن را مسدود کرد یا وقتی خبرنگارهای صداوسیما را تحریم می‌کردند صحبت از آزادی بیان نبود اما تروریستی اعلام کردن ایران اینترنشنال با سابقه ترویج خشونت و دعوت به آشوب نقض آزادی بیان است؟ اتفاقا تروریستی که رسانه داشته باشد خطرناک‌تر هم هست.»

محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت و خمام در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و اصل نود هم در واکنش به فعالیت شبکه اینترنشنال در توئیت خود اینطور مرقوم کرد: «اگر سازمانی زمینه قتل ده‌ها نفر، دعوت به خشونت و حمایت از تجزیه طلبی در آمریکا را داشت تاکنون نه تنها در سطح جهانی یک سازمان تروریستی شناخته شده بود بلکه مورد حمله نظامی نیز قرار می‌گرفت. ایران اینترنشنال واجد تمام موارد فوق است اما چون علیه ایران فعالیت می‌کند پس تروریست نیست!؟»

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس هم با اشاره به مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال ایران در توئیتر خود نوشت: «مادر شهیدان خالقی پور که پیراهن شماره ۷ تیم ملی را هدیه گرفته بود، در گفت‌وگویی کوتاه خطاب به شاگردان کی‌روش گفت: ما در ایران یک خانواده بزرگیم و در داخل کمبودهایی هم داریم اما به من قول بدهید همانطور که زیبا بازی می‌کنید حرف‌های داخل خانواده را به بیرون نبرید.»

فاطمه قاسم‌پور، ‏نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی هم با انتشار هشتگ بدرقه تیم ملی فوتبال در توئیتر خود اینطور نوشت: «هنوز هم بار اصلی مسئولیت‌های ما بر دوش مادران شهداست؛ زمانی پاره‌های تن خود را در راه نظام اسلامی فدا کردند و حالا، با همدلی و مهربانی برای همه ملت مادری می‌کنند.»

سیدنظام الدین موسوی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر اما به توئیت اخیر نخست وزیر کانادا و حذف آن بعد از ساعتی اشاره داشت. او در توئیتر خود نوشت: «نخست وزیر کانادا در توییتی که پس از مدتی به دلیل تمسخر و استهزاء مخاطبان مجبور به حذف آن شد، ادعا کرد که ۱۵هزار ایرانی معترض در آستانه اعدام هستند. به قول آن مثل معروف ایرانی: آقاجاستین! یا نمی‌دونی ۱۵هزار چقدره، یا تا حالا اعدامت نکردن!»

دو نماینده نیز در فضای مجازی به اتفاقات منطقه و اروپا اشاره داشتند. جلال رشیدی کوچی، نماینده مردم شریف مرودشت، ارسنجان، پاسارگاد درباره رسیدن فصل سرما در اروپا و کمبود انرژی توئیت کرد و نوشت: «به نظر می‌رسد حمایت حداکثری برخی سران اروپا از ایجاد آشوب در ایران، با کمبود گاز و سرمای وحشتناکی که در انتظار اروپاست ارتباط مستقیم دارد. معادلات قدرت در حال تغییر است. همه با تمام توان به میدان آمده‌اند. ومن یتول الله ورسوله والذین آمنوا فإن حزب الله هم الغالبون.»

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏علی حدادی، ‏‏‏‏‏‏‏‏نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در یازهمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون سیاست داخلی مجلس هم پیرامون حادثه تروریستی انفجار در میدان تقسیم استانبول اینطور توئیت کرد: «پس از انفجار استانبول شاهد محدودیت شدید در شبکه‌های اجتماعی و برخورد با ناقضان آن بودیم و البته همه از این محدودیت حمایت کردند. در ایران دو ماه است به نام آزادی شاهد دعوت به خشونت و بمباران دروغ بوده و در عین حال متهم به محدود کردن آزادی بیان هم هستیم! جنگ ترکیبی یعنی همین»

سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در توئیت خود به عواقب فراموش کردن قیامت اشاره داشت و اینطور نوشت: «تمام مفاسد و تقصیرها و کم کاری‌ها و ویژه‌خواری‌ها و تجاوزها و خیانت‌ها و جرائم و تخلف‌ها و ستم‌ها و هنجارشکنی‌ها و بداخلاقی‌های ما به فراموش کردن قیامت برمی گردد.»

اما سید محسن دهنوی، ‏‏‏نماینده مردم تهران و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به اهمیت گفت و گو با دانشجویان اشاره داشت و در توئیتر خود اینطور مرقوم کرد: «در ادامه گفتگوهای صمیمانه، با دانشجویان دانشگاه تهران صحبت کردم. عده‌ای دانشگاه را از فضای گفتگو، خارج و جو را رادیکال می‌کنند؛ باید این چرخه در نقطه‌ای تمام شود. دانشجو تا وقتی که در حال اظهار نظر است، آزادی بیان دارد اما اگر فحاشی و اغتشاش خیابانی کند، مصونیت معنا ندارد.»

مهدی اسماعیلی، نماینده مردم شهرستان میانه و عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری هم درباره فعالیت استارتاپ‌ها توئیت کرد و نوشت: «آموزش باید به یک امر جذاب تبدیل شود و فناوری‌های نوین و راهکارهای خلاقانه به این امر کمک می‌کنند. رویداد ملی ستاپ افق جدیدی است که می‌تواند با حفظ چارچوب فرهنگی در حوزه علوم انسانی تولید علم کرده و در تحول آموزش و پرورش نقش کلیدی داشته باشد.»