به گزارش همشهری آنلاین، کیهان در بخشی از گزارشش درباره پیروزی تیم ملی مقابل ولز نوشت:
* پیش از آغاز بازی بازیکنان تیم ملی همزمان با پخش سرود ملی و همخوانی با این سرود به استقبال بازی با ولز رفتند؛ اقدامی که خشم و عصبانیت وطن فروشان داخلی و خارجی را به همراه داشت تا جایی که یکی از کارمندان شبکه سعودی اینترنشنال بلافاصله پس از بازی در تلویزیون ظاهر شد و گفت: به تیم ملی تبریک نمیگویم. حتی نمیتوانم خسته نباشید بگویم به بازیکنان تیم ملی. من به هیچ وجه بازی ایران را نمیبینم یعنی میبینم اما فقط به این دلیل که ببینم چه عکسالعملی نشان میدهند.
* باید به این نکته نیز اشاره داشت که همزمان با پخش سرود و هم خوانی آن از سوی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان چند تن از هواداران ایرانی در ورزشگاه اشک میریختند. این در حالی بود که یکی از تماشاگران نیز در روی سکوها تصویری از سردار دلها را در دست گرفته بود تا یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی در میان تماشاگران زنده شود.
* از منظر فنی میتوان به مباحث بسیاری درخصوص تیم ملی اشاره کرد اما به اختصار باید گفت که ملیپوشان کشورمان وقتی خباثت دشمنان و وطن فروشان داخلی و خارجی و جنگ روانی آنها علیه خود، مردم و مملکت را پس از بازی با انگلیس دیدند، در این بازی دست در دست یکدیگر دادند و با اتحاد و غیرت مثال زدنی و اجرای مو به موی دستورات تاکتیکی کارلوس کی روش باعث شدند تیم ملی به یک پیروزی ارزشمند دست یابد.
* البته پیش از این بازی نیز همان جنگ روانی علیه تیم ملی برپا بود اما هوشیاری سرمربی و بازیکنان اجازه نداد تیر دشمنان به هدف بنشیند. یک روز قبل از بازی ایران و ولز و نشست خبری مربیان وقتی کی روش سرمربی تیم ملی با سؤالات سیاسی و جهتدار خبرنگار BBC مواجه شد خطاب به او گفت: فکر میکنید این منصفانه است که فقط از من این سؤالات را بپرسید. چرا از دیگر مربیان این سؤال را نمیپرسید؟ چرا از ساوتگیت درمورد وضعیت مردم کشورش نمیپرسید یا مثلا چرا از آمریکا درخصوص ترک افغانستان پرسش نمیکنید؟
* پس از پایان بازی ایران و ولز، خبرنگار شبکه ۱۰ اسرائیل به میان هواداران تیم ملی ایران آمد تا با حاشیهسازی علیه تیم ملی، خوراک رسانهای برای دشمنان ملت ایران تهیه کند؛ اما هواداران تیم ملی با هوشمندی واکنش نشان داده و با سردادن شعار مرگ بر اسرائیل، خبرنگار صهیونیست را غافلگیر کردند.
* «پرویز امینی» جامعهشناس و استاد دانشگاه در مطلبی نوشت: «فوتبال فراتر از ورزش یک پدیده اجتماعی و از اختراعات شگفت بشر است. میتواند برای جوامع غم و شادی بیافریند. روح جمعی آنان را متجلی و متبلور کند و داشتههای ولو پنهان یک ملت را آشکار کند و لحظات تعیینکننده و خطیر زندگی جمعی ملتها را، تدبیر کند.»
وی در ادامه نوشت:«شاید کسی فکر نمیکرد فوتبال با همه شگفتیهایش برای ملتی مانند ملت ایران به شاخص و به مرز و خط کشی تبدبل شود که وطن دوستان را از خصم وطن، ایران گرایان را از ویرانیخواهان ایران جدا و تفکیک کند. اما فوتبال برای ملت ایران در سال ۲۰۲۲ و در صحنه جهانی این کار را کرد. فوتبال به شاقولی تبدیل شد که ویرانیطلبان و ایرانگرایان را از هم تفکیک کرد. ویرانیطلبان همه کار کردند که ایران و ایرانی در همه صحنهها از جمله فوتبال بازنده باشد و همه صحنههای زندگیاش را با شکست روبهرو کنند. همه کار کردند تا تیم فوتبال ایران را تحریم کنند و راه ورودش به جام جهانی را ببندند یا در این روزها حضورش را منتفی کنند و در جریان بازیها به نماینده تحقیر ملت ایران تبدیل کنند تا جاییکه شکست تیم ملی را جشن بگیرند و احساس افتخار کنند.»
این استاد دانشگاه در ادامه تاکید کرد:«اما فوتبال نشان داد که فراتر از سیاسی بودن یا نبودن، سیاست ساز و تدبیرکننده است و در یک لحظه خطیر میتواند همه تیرهای بلا و دشمنی را از ملتی دفع و بر سر دشمنانش بکوبد. این جدیدترین شگفتی فوتبال است که برای ملت ایران اتفاق افتاد. در جایی که سیاست متعارف و شناخته شده از رمق افتاده است، فوتبال اژدهای چند سر دشمنی و دیو ایرانستیز را به زانو درآورد.»
* پیروزی غرورانگیز تیم ملی فوتبال ایران مقابل ولز موجی از شادی را به میان مردم آورد و آنها با آمدن به خیابانها و شادی کردن در اقصی نقاط کشور خط بطلانی بر فعالیت چند ماهه رسانههای بیگانه کشیدند که تلاش داشتند از تریبونهای مختلف به جهانیان القا کنند فضای یاس و ناامیدی بر کشور ایران حاکم است. نکته جالب جشنهای شب گذشته تقدیر و تشکر مردم از حافظان امنیت بود.