رئیس جمهور روز پنجشنبه در سفر به کردستان به بازار سنندج هم رفت و با بازاریان گفتگو کرد. ویدئویی منتشر شد که مغازه‌داری به رئیسی و هیئت همراه شکلات تعارف می‌کند حالا همین مغازه دار با فشار اغتشاشگران و مزدوران از ترس تهدیدهایی که شده است از مردم عذرخواهی می‌کند.

به گزارش همشهری آنلاین، کانال تلگرامی فارس پلاس نوشت: جمهوری اسلامی چقدر مظلوم و شما چقدر دیکتاتورید! مردم کردستان شهره اند به مهمان نوازی ببین دیکتاتورها چقدر به این مغازه دار فشار آورده اند و او را تهدید کرده اند که حتی حاضر شده از خوی و مرام همیشگی مردم کردستان عقب نشینی کند. در تاریخ ثبت کنید دیکتاتورها دم از آزادی و زندگی و زن زدند!

تسنیم نیز نوشت: از دو روز گذشته که فیلم‌ها و تصاویر حضور سرزده رئیس‌جمهور در بازار شهر سنندج و گپ‌وگفت با برخی کسبه این بازار منتشر شد، کانال‌های ضدانقلاب که فراخوان‌های برگزاری تجمعات منتشر می‌کنند، اقدام به انتشار اطلاعات شخصی یکی از بازاریان سنندجی و خانواده‌اش کردند.

آن‌ها، او و خانواده‌اش را تهدید کردند که به قتل می‌رسانند و مغازه‌اش را به آتش می‌کشند. شدت هجمه‌ها به‌حدی بود که این مغازه‌دار و بازاری کُرد را مجبور کردند ویدیویی ضبط و منتشر کند تا دست از سرش بردارند.

اما اکانت‌های برانداز و رسانه‌های ضدانقلاب با انتشار این ویدئو در فضای مجازی بدون اشاره به تهدیدها و هجمه‌هایی که به وی کردند، او را پشیمان معرفی کردند.

این فرد در روز پنج‌شنبه که رئیس‌جمهور به بازار سنندج رفته بود، با آیت‌الله رئیسی گفتگو کرد و به او شکلاتی هدیه داد. حضور رئیس‌جمهور در بازار سنندج در حالی صورت گرفت که رسانه‌های ضدانقلاب در روزهای گذشته مدعی تحصن بازاری‌ها و تعطیلی مغازه‌ها در کردستان بودند.

همچنین کانال‌های ضدانقلاب که با عنوان‌های مختلف از جمله جوانان محلات و شهرها شناخته می‌شوند و شبکه سعودی اینترنشنال به‌طور مداوم فراخوان‌های آن‌ها را بازنشر می‌دهد، در روزهای گذشته تصاویر و اطلاعات شخصی افراد بسیاری را منتشر و به‌ بهانه‌های مختلفی تهدید به قتل و اذیت و آزار خود و خانواده‌هایشان کرده است. آن‌ها حتی تصاویر خانم‌هایی را هم منتشر و تهدید به قتل و آزار و اذیت کردند.

اقدامات این کانال‌ها یادآور اقدامات تروریستی اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در دهه ۶۰ است که به افراد و بازاری‌هایی که ظاهر مذهبی داشتند حمله می‌کردند. آن‌ها حتی در تهران یک سیک هندی را به‌دلیل شباهت چهره‌ای که با روحانیون داشت به قتل رساندند. همچنین برخی‌ معتقدند که این کانال‌ها از سوی منافقین اداره می‌شود و این بار خشونت دهه ۶۰ را از طریق فضای مجازی بازتولید می‌کنند.