این مجموعه، با شیوهی دوبعدی دیجیتال ساخته شده و «نعیمه محمودی»، تهیهکننده و کارگردان آن است.
- افسانهای کهن
قصهی واقعی کدو قلقلهزن، مفهومی عمیق در دل خود دارد؛ اینکه پیرزنی برای در امانماندن از شر حیوانات جنگل، بهجای استفاده از ابزارهای دستساز، از اندیشه و خلاقیتش بهره میبرد. در واقع، گرگ و خرس و پلنگ داستان با همهی ترسناکیشان در برابر تدبیر مادربزرگ قصه، مغلوب میشوند.
این افسانه در همهی مناطق شبهقارهی هند، از سریلانکا گرفته تا خود سرزمین هند و بهویژه بخش بنگالنشین، میان مردم رواج داشته است.
- تاکسی برای جابهجایی حیوانات جنگل
اما حالا در پویانمایی تاکسیکدو، مادربزرگ قصه، این بار با نوهاش سوار بر کدو به جنگل بر میگردند و در آنجا پویا، نوهی مادربزرگ، تصمیم میگیرد با تبدیل کدو به یک ماشین از آن به عنوان تاکسی جنگل استفاده و حیوانات جنگل را با آن جابهجا کند تا از شر شکارچیان جنگل که شیر، گرگ و پلنگ هستند در امان باشند.
- ایدهی داستان!
به گزارش خبرنگار بخش کودک و نوجوان همشهریآنلاین و به نقل از جامجم، محمودی، دربارهی خلق ایدهی این داستان گفت: «از طرف سیمای استانها به ما اطلاع دادند اگر ایدهای برای بازآفرینی قصه کدو قلقلهزن داریم، ارائه دهیم. با آقای احمد اکبرپور نویسنده صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با توجه به اینکه همه چیز مدرنتر شده، کدوی قصه را هم مدرن کنیم و به جای این که قل بخورد، به یک ماشین تبدیل شود. سپس مشترکاً قصه را نوشتیم. اما ایده اولیه که کدو به تاکسی تبدیل شود، برای من بود. او همچنین اضافه کرد: «ما در قالب این پویانمایی، سعی میکنیم مهارتهای زندگی را به بچهها یاد بدهیم.»
این مجموعه، حالا در مرحلهی تولید است تا به زودی برای بچهها پخش شود.