به گزارش همشهری آنلاین، در دنیا به این نتیجه رسیدهاند که هویت هر جامعه را فرهنگ آن رقم میزند. بر همین اساس علوم انسانی میراث فرهنگی هر جامعهای را تشکیل میدهد و پیوندی عمیق میان جوامع و تمدنها با گذشته آنها ایجاد میکند.
علومی که تقویت فرهنگ بومی و روحیه خودباوری را برای مردم هر کشوری به ارمغان میآورد. به همین دلیل در دنیا توجه ویژهای به این علوم انسانساز شده و گواه این مدعا هم افزایش چشمگیر تعداد مقالات دیگر کشورها در زمینه علوم انسانی است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان هم که نهادی حامی برای توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری در حوزههای مختلف است؛ با دیدگاهی ویژه به حوزه علوم فرهنگی و انسانی نگاه کرده است و از تولیدات و خدماتی که بتواند این عرصه را یک گام به سمت جلو ببرد؛ حمایت میکند.
به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، نگاهی که به دنبال تقویت علوم انسانی در کشور برای کاهش آثار بعضا مخرب توسعه پرشتاب فناوری، استفاده از توانمندیها و خلاقیتهای موجود در کشور برای جبران این خسارات و ارائه دستاوردهای نوین در حوزه علوم فرهنگی و صنایع دستی است.
تلاش ۲۶ شرکت دانشبنیان
مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای توسعه این علوم اقدام به حمایت از مجموعههای دانشبنیانی کرده که در دو زمینه «علوم انسانی و اجتماعی» و «صنایع فرهنگی و خلاق» فعالیت می کنند.
بر همین اساس هم تاکنون تولیدات و خدمات ۲۶ شرکت دانشبنیان که در زمینه «علوم فرهنگی، صنایع خلاق و علوم انسانی و اجتماعی» فعالیت میکنند؛ به ثبت رسیده است.