وقتی صحبت از اختلاف می شود، دادگاه اغلب مرجع نهایی است. جایی است که در آن عدالت اجرا می شود و قانون اجرا می شود و اهمیت آن در جامعه قابل اغراق نیست.

دادگاه ها با توجه به موضوعات اختلافات به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. دادگاه دیوان عدالت اداری از جمله دادگاه های عالی در کشور است که در ادامه، موضوعاتی مرتبط با این مرجع قضایی را خواهیم گفت. در این مقاله، عملکرد دادگاه و تمام جنبه های مختلف آن را بررسی خواهیم کرد؛ از محاکمه تا صدور حکم، در مورد نقش‌های متفاوتی که افراد در دادگاه ایفا می‌کنند و اینکه چگونه همه اینها برای تضمین عدالت برای جامعه گرد آمده اند. در اصل یکصد و هفتاد و سوم قانون اساسی آمده است: «به ‌منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورین یا واحدها یا آئین‌نامه‌های دولتی و احقاق حقوق آنها، دیوانی به نام دیوان عدالت اداری زیر نظر رئیس قوه قضائیه تأسیس میگردد.»

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری از جمله بالاترین دادگاه در صلاحیت رسیدگی به شکایات و اختلافات بین مردم و سازمان های دولتی است. ساختمان اصلی آن در تهران واقع شده است و نمایندگی هایی در مراکز استان ها دارد. دادگاه به درخواست تجدیدنظر از تصمیمات دادگاه های اداری بدوی رسیدگی می کند. رئیس دیوان عدالت اداری توسط رئیس قوه قضائیه منصوب می شود. با توجه به پیچیدگی های پرونده های دیوان عدالت اداری حضور بهترین وکیل دیوان عدالت اداری [هزینه + شماره تماس + مشاوره] کاملا ضروری خواهد بود.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران

وقتی با مشکل حقوقی در سطح دیوان عدالت اداری روبرو می شوید، ممکن است سوالاتی از جمله بهترین وکیل دیوان عدالت اداری چه ویژگی هایی دارد؟ چگونه می توانیم با او آشنا شویم؟ و ... ذهن شما را درگیر کرده باشد. موسسات حقوقی معتبر از جمله وکلای دیوان می توانند در این زمینه به شما یاری رسانند، آنها با وکلای حرفه ای در حوزه دیوان عدالت اداری همکاری کرده اند و با توجه به موضوع پرونده شما، می توانند بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در خصوص پرونده شما را در تهران به شما معرفی کنند. از جمله ویژگی های بهترین وکیل دیوان، میزان آگاهی و دانش حقوقی او و به روز رسانی دانش خود و داشتن روحیه عدالت جویی و پشتیبانی همه جانبه است. او همچنین در برخورد با قضات بسیار باتجربه است و می داند که چگونه آنها را قانع به صدور حکم عادلانه کند.

چه پرونده هایی مربوط به دیوان عدالت اداری است؟

همانگونه که از نام مرجع قضایی دیوان عدالت اداری پیداست، دیوان عدالت اداری به منظور تظلم خواهی اشخاص حقیقی یا حقوقی علیه ارگان ها و نهادهای دولتی تشکیل شده است. آدرس دیوان عدالت اداری واقع در تهران، بزرگراه شهید ستاری، بلوار مخبری، نبش خیابان ایران زمین است. دیوان عدالت اداری نمایندگی هایی در مراکز استان ها به منظور راهنمایی و ارشاد مراجعه کنندگان در راستای تکمیل فرم دادخواست -رفع نقص- پرداخت هزینه دادرسی (ابطال تمبر) و انجام سایر اقدامات قانونی ذیربط، همچنین دریافت دادخواست تنظیمی در برگه های مخصوص و پذیرش درخواست های شاکیان و نیز دریافت لایحه دفاعیه و سایر مدارک و مستندات از طرفین شکایت جهت تکمیل پرونده به موجب درخواست مرجع رسیدگی کننده در دیوان و... راه اندازی شده اند.

شماره تلفن مشاوره حقوقی در زمینه دیوان عدالت اداری

شماره های تماس برای مشاوره تخصصی در زمینه دیوان عدالت اداری، شماره های 09129353470  و 09199353470  و 09359120080  و 09359121900  هستند. با این شماره ها تماس حاصل فرمایید و موضوع پرونده خود را مطرح کرده سپس مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمایید. گروه وکلای دیوان متشکل از جمعی از حقوق دانان با تجربه در حوزه دیوان عدالت اداری هستند که در ارائه خدمات حقوقی از هم رده های خود پیشی گرفته اند.

مزایای استفاده از وکیل دیوان عدالت اداری در پرونده

همانطور که مستحضر هستید هیچ فردی در همه ی حوزه ها تخصص لازم را نخواهد داشت و کمک گرفتن از متخصص در هر امری باعث کاهش نگرانی و افزایش درصد موفقیت در آن امر می شود. همچنین در مسائل حقوقی استفاده از وکیل دیوان عدالت اداری در پرونده مزایای زیادی دارد. بارزترین مزیت این است که آنها با قانون آشنا هستند و می دانند چگونه در سیستم دادگاه دیوان عدالت اداری حرکت کنند. با این مزیت می تواند در زمان صرفه جویی کند و شانس شما را برای برنده شدن در پرونده افزایش دهد. از دیگر مزایای بهره مندی از وکیل دیوان عدالت اداری این است که آنها می توانند به شما در جمع آوری دلایل و شهود لازم کمک کنند. آنها همچنین می توانند به صورت حضوری با قاضی پرونده صحبت کنند و توضیحات لازم را به قاضی ارائه دهند که این مورد در پرونده شما بسیار مفید خواهد بود. اگر با یک مسئله حقوقی پیچیده روبرو هستید یا در نظر دارید شانس برنده شدن در پرونده خود را افزایش دهید، ارزش آن را دارد که از کمک یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری بهره مند شوید.