به گزارش همشهری آنلاین، مهدی هدایت از نیاز سالانه ۱۵۰ هزار واحد مسکونی و متوسط تولید سالانه ۶۵ هزار واحد در تهران خبر داد و متذکر شد: این امر حاکی از شکاف ۱۴۰ درصدی میان عرضه و تقاضای مسکن در پایتخت است.
او با بیان این که ۶۶ سال زمان انتظار برای خانهدار شدن موجب شده نیمی از خانوادههای تهرانی اجاره نشین باشند، عنوان کرد: احداث مسکن استطاعتپذیر از اهداف شهرداری تهران است تا بتواند سهم ۶۵ درصدی مسکن از هزینه خانوار را به حداقل برساند. در این شرایط، تأمین مسکن در داخل شهر تهران برای اغلب شهروندان دشوار شده و مهاجرت دهکهای متوسط و پایین جامعه به مناطق جنوبی تهران و در نهایت خارج از شهر و استقرار ناگزیر در حاشیه و سکونتگاههای غیررسمی روز به روز در حال افزایش است.
هدایت ادامه داد: از همین رو و برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه تأمین مسکن با استفاده از همه ظرفیتهای دستگاه ها و نهادهای مختلف، تشکیل قرارگاه جهادی تأمین مسکن در شهرداری تهران، برای رونقبخشی به تولید مسکن در دستور کار قرار گرفت تا با رفع موانع و تسهیل امور، امکان خانه دار شدن شهروندان را فراهم سازد.
او از آغاز عملیات اجرایی ۱۰ هزار و ۵۶۹ واحد مسکونی در بیست و پنجمین رویداد امید و افتخار -فردا ، سه شنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱- با حضور شهردار تهران خبر داد و گفت: همزمان با دهه مبارک فجر در مناطق ۱۸، ۱۹ ،۲۰ و ۲۲ گلنگ احداث این واحدها بر زمین زده می شود.
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، در منطقه ۱۸ محدوده شمس آباد به ظرفیت ۵۴۰ واحد، منطقه ۱۹ محدوده نعمت آباد- موقوفه مروی(مسکن پرسنل آتش نشانی) به ظرفیت ۱۱۴۰ واحد، منطقه ۲۰ محدوده دولت آباد- شرکت توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر به ظرفیت ۴۵۶ واحد و منطقه ۲۲ محدوده هوانیروز به ظرفیت ۲۴۰ واحد و نیز پروژههای مردمی در سطح مناطق به ظرفیت ۶۷۴۹ واحد احداث خواهد شد که آیین کلنگ زنی در منطقه ۱۹ با حضور شهردار تهران خواهد بود و عملیات آغاز بقیه پروژه ها به صورت همزمان و از طریق ویدیو کنفرانس انجام می شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه تأمین مسکن آتش نشانان از دغدغههای این دوره مدیریت شهری است، تاکید کرد: هزار و ۱۴۰ واحد مسکونی در این پروژه برای کارکنان سازمان آتش نشانی در نظر گرفته شده است.