به گزارش همشهری آنلاین، احمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و دومین جلسه شورا و در جریان بررسی ردیفهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران، اعتبارات مناطق ۲۲ گانه را تشریح کرد.
امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران با بیان اینکه در سالهای اخیر با توجه به روش بودجه بندی، حقوق و مزایای کارکنان مناطق و واحدهای سازمانی در داخل آن مجموعه مشخص می شد، گفت: حقوق مزایا در ذیل معاونت برنامه ریزی قرار گرفت که متولی حقوق کارمندان است و در اختیار این معاونت قرار گرفت.
او افزود: بودجه مناطق در سال ۱۴۰۱ بدون حقوق و مزایا ۹ هزار میلیارد ریال و با احتساب حقوق ۱۳ هزار میلیارد ریال است که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال افزایش دارد؛ به طوریکه بدون حقوق و مزایا رقم به ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال رسیده است و افزایش در سرجمع بودجه شهرداری تهران در سرجمع مناطق نیز وجود داشته است.
شهرابی با بیان اینکه برخی مناطق تعریف پروژه نداشته اند و در برخی مناطق شائبههایی پیش آمد که چرا عدد بزرگتری را دارند، گفت: منطقهای داریم که ۱۰ درصد وسعت و جمعیت تهران را به خود اختصاص می دهد که در نهایت عدد بزرگتری را در بودجه مستمر و غیرمستمر به خود اختصاص خواهد داد. برخی مناطق زمین داشتند و پروژه تعریف کردند و طبیعتاً بودجه بیشتری به خود اختصاص داده اند.
باید ۱۷ تالار یاس در تهران ایجاد میشد
نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید ۱۷ تالار یاس در پایتخت ایجاد می شد، گفت: موارد موجود باید بهسازی و تجهیز و در مناطقی که تالار ندارند از بخش خصوصی کمک گرفته شود؛ برای بازسازی و تجهیز از سر جمع اعتبارات مناطق استفاده خواهد شد و اعداد در حد یک یا دو میلیارد تومان دیده شده است.
آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: از مناطق درخواست کردیم که برای به هم نخوردن اعداد از سر جمع اعتبارات استفاده نشود و در بخش فرهنگی، سرجمع دستکاری نشده و تنها ارقام طرح های فرهنگی مناطق جابجا شده اند و از نظر ما اشکالی ندارد چون رقم پایین است.
در ادامه و در جریان بررسی ردیف بودجه منطقه ۱۲ شهرداری تهران، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز در ساختمان شورای اسلامی شهر اختصاص پیدا کرد.
مریم اردبیلی مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه ۱۳۰ زیرساخت در حوزه بانوان در پایتخت وجود دارد، گفت: در طول این سالها به دلیل بی توجهی به مراکز ویژه بانوان و زنان، اورهال صورت نگرفته است.
وی افزود: درخواست ما این بود که در مجموع ۱۵۰ میلیارد تومان برای این مراکز اختصاص پیدا کند که مورد قبول واقع نشد و حالا تقاضا می کنیم در هر منطقه یک تا دو میلیارد تومان به این بخش اختصاص پیدا کند.
بودجه شهرداری مناطق به تفکیک
گفتنی است در بخش اعتبارات، برای منطقه یک شهرداری تهران هشت هزار و ۸۱۷ میلیارد ریال، برای منطقه ۲ مبلغ هشت هزار و ۲۷۶ میلیارد ریال، منطقه سه مبلغ پنج هزار و ۷۹۷ میلیارد ریال، منطقه چهار مبلغ ۹ هزار و ۹۸۷ میلیارد ریال، منطقه پنج مبلغ ۶ هزار و ۶۲۹ میلیارد ریال، منطقه ۶ مبلغ چهار هزار و ۵۸۲ میلیارد ریال، منطقه هفت مبلغ چهار هزار و ۵۳۴ میلیارد ریال، منطقه هشت مبلغ چهار هزار و ۲۱۹ میلیارد ریال، منطقه ۹ مبلغ سه هزار و ۴۲۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۰ مبلغ سه هزار و ۹۴۵ میلیارد ریال و منطقه ۱۱ مبلغ سه هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
همچنین بودجه منطقه ۱۲ بالغ بر هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال، منطقه ۱۳ بالغ بر سه هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۴ چهار هزار و ۴۴۵ میلیارد ریال، منطقه ۱۵ بالغ بر هفت هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال، منطقه ۱۶ بالغ بر چهار هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۷ بالغ بر سه هزار و ۶۸۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۸ بالغ بر پنج هزار و ۳۴۸ میلیارد ریال، منطقه ۱۹ بالغ بر چهار هزار و ۹۹۵ میلیارد ریال، منطقه ۲۰ بالغ بر ۶ هزار و ۹۲۷ میلیارد ریال، منطقه ۲۱ بالغ بر چهار هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و منطقه ۲۲ بالغ بر ۶ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال است.
در مجموع ۱۳۳ هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال برای مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده بود که با حداکثر آراء اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.