به گزارش همشهریآنلاین، مسی در همکاری با "ناندو جوبانی" آشپز اسپانیایی توانسته در رستوران زیر نظر خود به نام "هینچا" دسر توپ طلا را به مشتریان بفروشد. مسی به تازگی رستوران "هینچا" (به معنی هوادار) را افتتاح کرده است. این رستوران در هتل مسی در آندورا به نام MiM Andorra افتتاح شده است. قیمت پیتزاهای این رستوران بین ۱۵ تا ۲۹ یورو است و قیمت صدف ها از شش یورو آغاز می شود. گوشت واگو ژاپنی کیلویی ۳۹۰ یورو قیمت دارد و ماهی، پاستا و سایر غذاها در این رستوران فروخته می شوند.
یکی از جذابترین محصولات این رستوران البته دسر توپ طلا است که به احترام هفت توپ طلای مسی با قیمت ۲۴ یورو فروخته میشود و یکی از جذابترین بخشهای منوی این رستوران است.