به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای پایتخت با اشاره به اینکه یکی از مواردی که طی سالیان اخیر بیشتر شاهدش بودیم، کلاهبرداری تحت عنوان فروش سؤالات امتحانی است، گفت: معمولاً این نوع کلاهبرداریها در ایام امتحانات نهایی بیشتر میشود. تجربه ما از سنوات قبل این است که این اشخاص به هیچ عنوان سؤالات را در اختیار ندارند، بلکه فقط کلاهبردارانی هستند که در این حوزه فعالیت میکنند.
- انتشار سؤالات پس از شروع امتحانات نهایی با ابزارهای جاسوسی | امکان دریافت پاسخ با این ابزارها هم وجود دارد | این مساله به معنای لو رفتن سوالات نیست!
- انتشار سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی؛ چند دقیقه بعد از شروع آزمون | واکنش عجیب آموزش و پرورش | شفاف و صریح میگوییم که...
- واکنش آموزش و پرورش به لو رفتن سوالات فیزیک | اعلام چگونگی جلوگیری از تخلف در امتحانات نهایی ؛ ۹ راهکار ویژه انتشار سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی؛ چند دقیقه بعد از شروع آزمون | واکنش عجیب آموزش و پرورش | شفاف و صریح میگوییم که...
وی ادامه داد: آنها سؤالات مربوط به سنوات قبل، سؤالاتی را که زمان امتحان آن گذشته میفروشند. در بعضی موارد هم به هیچ عنوان سؤالی در اختیار ندارند، بلکه فقط با کلاهبرداری آن را به فروش میرسانند و وجوهاتی را به عنوان بیعانه دریافت میکنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ افزود: ما هر سال کارگروههای مشترکی را با مسئولان آموزش و پرورش در این خصوص داریم و اقدامات سایبری همکاران در پلیس فتا با جدیت در حال انجام است. طی چند روز اخیر موفق شدیم ۷ نفر از این اشخاص را شناسایی کنیم. با همکاری و هماهنگی خوبی که با قوه قضائیه داریم، قطعاً این اشخاص را در چرخه رسیدگی به جرایم قرار میدهیم.
وی در پایان گفت: از والدین تقاضا داریم ضمن همراهی با فرزندانشان، آگاهی لازم را به آنها بدهند و بدانند که وابستگی به فضای سایبری و شبکههای اجتماعی، بویژه در ایام امتحانات فقط میتواند اضطراب آنها را بیشتر کند.
سرهنگ معظمی ادامه داد: قبلاً مواردی داشتیم با این تصور که سؤالات را در اختیار دارند، لطمههای جبرانناپذیری دیدند. ما در پلیس فتا با جدیت این موضوع را دنبال میکنیم و هر آنچه را که باعث ایجاد دغدغه برای مردم میشود جزو اولویتهای کاری قرار میدهیم. همچنین این موضوع را تا لحظهای که به سرانجام برسد تحت پیگرد قرار میدهیم.