به گزارش همشهری آنلاین، مهدی جهانور، نماینده و سخنگوی انجمن اسلامی اصناف و بازاریان ۱۴ خرداد در نشست هم اندیشی و مطالبه گری انجمن اسلامی اصناف و بازاریان که با حضور علی نیکزاد، نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی، محمود صفری شهردار اردبیل و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اردبیل به همراه حسن محمدی ادیب، مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان و حسین قدیمی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان در مسجد اعظم برگزار شد، با بیان اینکه در صورت افزایش ارزش افزوده ۹ درصد به ۱۳ درصد شاهد نابسامانی در بازار و تعطیلی آن خواهیم بود، افزود: سرمایه های مردم نصف خواهد شد و این موضوع وضعیت نامناسبی را در بازار ایجاد خواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه ورود نمایندگان استان بر افزایش مالیات بازاریان ضروری است و اصناف با پرداخت مالیات نسنجیده و ناگهانی روبرو می باشند، گفت: این مالیاتها نامشخص اخذ میشود و مصوبات و مفاد قانونی در اخذ مالیات از اصناف رعایت نمیشود و این اقدام باعث رنجش بازاریان میشود.
جهانور افزایش نوسانات قیمت ارز را باعث کاهش سرمایه مردم و فرار سرمایه گذاران و تشویق بازاریها به سمت کارهای غیرمولد عنوان کرد و گفت: از مجمع نمایندگان استان خواهشمندیم به موضوع ایجاد منطقه آزاد تجاری که یکی از اصلیترین مطالبات مردمی است بصورت جدی ورود کنند.
سخنگوی انجمن اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل ایجاد منطقه آزاد تجاری و افتتاح راه آهن را دو مولفه ای دانست که استان اردبیل را از بن بست خارج کرده و سفره مردم را رنگین می کند و فقر را کاهش میدهد.
جهانور در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن بیان اینکه در شأن ملت فهیم اردبیل نمی باشد که ساعتها در صف نان بایستند، تصریح کرد: چرا مسئولان تصمیم اساسی برای مدیریت صفهای نان نمیگیرند و چرا در این برهه سهمیه آرد نانوایان را کاهش دادهاند.
وی از حضور استاندار اردبیل در مناطق سیل زده شهرستان گرمی قدردانی کرد و افزود: جامعه اصناف و بازاریان اردبیل به سیل زدگان گرمی کمک هایی را ارسال کرده اند.
سخنگوی انجمن اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل همچنین گفت: برخی افراد با روشهای غلط درخواستهای خود را اعلام میکنند و مطالبه با راه و روش خودش را باید خواست و در این راستا اصلاح نقاط ضعف را خواهانیم و دغدغه مردم را طلب میکنیم.
جهانور در پایان سخنان خود بازار هر شهر را ویترین آن شهر برشمرد و تصریح کرد: رونق بازار هر شهر آرامش و رفاه آن شهر را تضمین می کند و بازار ناکارا، گرفتاری مردم را در پی دارد.