در این مقاله به بررسی بروکر آلپاری به عنوان یکی از قدیمی ترین کارگزاری های فارکس که سال ها است به کاربران ایرانی خدمات ارائه می دهد، خواهیم پرداخت.

بررسی بروکر آلپاری به ما نشان میدهد که این کارگزاری علیرغم سالها سابقه ارائه خدمات، در یک برهه زمانی ورشکسته شده است. همین موضوع این سوال را به وجود می آورد که آیا این بروکر مکانی مناسب برای انجام معاملات فارکس است یا خیر؟

با بررسی بروکر آلپاری متوجه خواهیم شد که این کارگزاری سال ها است که به ایرانیان علیرغم تحریم های بین المللی، خدمات ارائه میدهد. این موضوع سبب شده است تا بسیاری از ایرانیان علاقمند به همکاری با این بروکر شوند اما موضوع ورشکستگی این کارگزاری نیز بحث دیگری است که ایرانیان را مردد می کند.

نگاهی به بررسی بروکر آلپاری توسط منتقدان و علت مخالفت آن ها با معامله در این کارگزاری

مخالفان معامله با بروکر آلپاری معمولا سه دلیل برای این مخالفت خود بیان می کنند. اولین دلیل ورشکستگی این کارگزاری است که در پاراگراف قبل به آن اشاره کردیم. در مورد این موضوع باید گفت که تنها شعبه ای از بروکر آلپاری که ورشکسته شد، شعبه انگلیس بود و شعبه ای که با مشتریان ایرانی همکاری می کند، هیچ گاه ورشکسته نشده است. در مجموع دلیل ورشکستگی آلپاری انگلستان ریزش غیر منتظره ارزش دلار آمریکا در برابر فرانک سوئیس بود و این اتفاق برای بسیاری از بروکر های دیگر هم افتاد و فقط مختص کارگزاری آلپاری نبود. حتی در آن زمان بسیاری از بانک های بزرگ ضرر های مالی بسیاری کردند و برای جبران ضرر مشتریان مجبور به گرفتن وام های سنگینی شدند.

دومین دلیلی که مخالفان بروکر آلپاری بیان می کنند احتمال تحریم کاربران ایرانی توسط این کارگزاری است. این نظریه به این دلیل شکل گرفته است که یکی از سهام داران آلپاری، سهام دار بروکر فارکس تایم نیز هست. بروکر فارکس تایم در حدود یک سال پیش کاربران ایرانی را تحریم کرد و مخالفان، این احتمال را نیز می دهند که اتفاقی مشابه برای کارگزاری آلپاری نیز بیفتد. اما این دلیل هم منطقی نیست. اکثر کاربران این بروکر در حال حاضر ایرانی هستند و چشم پوشی از این حجم از کاربر برای آلپاری مطمئنا غیر ممکن است.

مورد سوم و آخر نیز در مورد رگولاتوری آلپاری است. منتقدان آلپاری  بیان می کنند که آلپاری تحت نظارت یک رگولاتوری معتبر نیست و امنیت بازگشت سرمایه در آن وجود ندارد. در جواب این افراد باید گفت تنها دلیلی که بروکر آلپاری با ایرانیان قطع همکاری نکرده است، همین موضوع تحت نظارت رگولاتوری معتبر نبودن است. رگولاتوری های معتبر، بروکر ها را مجبور می کنند تا با کشور های تحت تحریم که ایران هم یکی از آنها است همکاری نکنند و در واقع عدم نظارت رگولاتوری معتبر یک مزیت برای ایرانی ها است. از طرفی دیگر، یک رگولاتوری آفشور به نام FSA نظارت بروکر آلپاری را به دست گرفته است که گرچه اعتبار رگولاتوری های معتبری نظیر FCA انگلستان را ندارد اما با این حال به عنوان رگولاتوری غیر معتبر هم شناخته نمی شود.

با توجه به شرایط کشور ایران و تحریم های بین المللی، اندک انتقاد هایی که به بروکر آلپاری می شود، قابل چشم پوشی است.

آلپاری، بهترین بروکر در دسترس با توجه به شرایط کنونی برای کاربران ایرانی                                                    

در نهایت بررسی بروکر آلپاری در این مقاله نشان می دهد که این کارگزاری یکی از بهترین گزینه ها برای معامله گران ایرانی فارکس است. آلپاری یکی از معدود بروکر هایی است که هنوز با ایران همکاری می کند.

ویژگی های یک بروکر خوب چیست؟

در این مقاله به بررسی نحوه ثبت نام در سایت آلپاری خواهیم پرداخت. سایت آلپاری یکی از معدود کارگزاری هایی است که با ایران همکاری می کند و کاربران ایرانی هنگام ثبت نام و انجام معامله در این سایت با مشکل برخورد نمی کنند.

اولین مورد که باید قبل از ثبت نام در هر کارگزاری مورد بررسی قرار بگیرد، سایت آن کارگزاری است. داشتن یک سایت قدرتمند نشان دهنده کیفیت خدمات قابل ارائه در آن بروکر است. در سایت یک بروکر، کاربر باید بتواند به راحتی واریز به حساب خود و برداشت از آن را انجام دهد و به تمام بخش های سایت دسترسی داشته باشد.

سایت آلپاری با سال ها سابقه در زمینه ارائه خدمات، سایتی بسیار کاربر پسند را طراحی کرده است. سایت آلپاری از زبان فارسی روان نیز پشتیبانی می کند و کاربران ایرانی حتی در صورت عدم آشنایی با زبان انگلیسی نیز می توانند با این کارگزاری همکاری کنند. در این سایت دسترسی به پنل های معاملاتی آسان بوده و رابطه کاربری آن بسیار قوی است.

درواقع اولین ویژگی یک بروکر معتبر داشتن سایتی قدرتمند و کاربر پسند است.

علل ارائه دامنه های متفاوت توسط سایت آلپاری؟

سایت آلپاری دارای دامنه های متفاوتی است. از جمله دامنه های آن می توان به alpari.com و alpari.org اشاره کرد. بروکر آلپاری به دو دلیل دامنه های متفاوتی را ارائه می دهد. اول اینکه این بروکر برای برخی از کشور های خاص، دامنه های خاصی را ارائه می دهد. دوم اینکه در برخی از کشورها مانند ایران، برخی از دامنه های بروکر آلپاری تحت فیلترینگ قرار می گیرد و از آنجا که حجم عظیمی از کاربران آلپاری ایرانی هستند، این بروکر اقدام به راه اندازی دامنه دیگری می کند.

نحوه ثبت نام در سایت آلپاری

نحوه آموزش ثبت نام در آلپاری بسیار آسان است. شما می تواند تنها با یک آدرس ایمیل و وارد کردن اطلاعات شخصی خود در این کارگزاری ثبت نام کنید. اما چالشی که برای اکثر کاربران پس از ثبت نام به وجود می آید، انتخاب نوع حساب در این کارگزاری است. ما در اینجا انواع حساب کاربری در سایت آلپاری را توضیح خواهیم داد.

انواع حساب در سایت آلپاری

اولین حساب نانو نام دارد. حساب نانو در سایت آلپاری همان حساب استاندارد است که از سِنت در معاملات خود استفاده می کند. به عنوان مثال اگر شما یک دلار داشته باشید، آن را 100 سنت نشان می دهد. این عامل سبب می شود تا ریسک معاملات پایین بیاید و به همین دلیل حساب نانو مناسب تازه کار ها است.

دومین حساب، حساب استاندارد نام دارد. حساب اصلی و پایه سایت آلپاری همین حساب است. این حساب دارای بیشترین تعداد نمادهای معاملاتی، بدون کمیسیون و دارای حداقل میزان واریزی برای فعال سازی حساب است. این حساب نیز مناسب تریدر های  تازه وارد و کم تجربه است.

سومین حساب،  ECN نام دارد. این حساب مخصوص تریدر های با تجربه و ترید های کوتاه مدت است. بروکر آلپاری شرایط حرفه ای تری را برای معامله توسط این حساب ها ارائه می دهد.

سومین و آخرین نوع حساب،  Pro ECNنام دارد. در حساب Pro ECN میزان اسپرد نسبت به حساب ECN  کمتر است و کمیسیون آن بین سه تا پنج دلار است. اگر شما ترید های کوتاه مدت انجام می دهید و با میزان کمیسیون این حساب مشکلی ندارید، Pro ECN  مناسب ترین حساب برای شماست. 

سخن پایانی ورود به آلپاری

در نهایت بروکر آلپاری یکی از بروکر های محبوب در بین کاربران ایرانی است. علت این محبوبیت هم تنها همکاری این بروکر با ایرانیان نیست. ثبت نام در سایت بروکر آلپاری ورود بسیار آسان است و محیط کاربری این سایت بسیار قوی است.