به گزارش همشهری آنلاین، به قول خانم تراشکار گزارش ما، قیمت آهن مدام در نوسان است. این مساله خیلی در گرفتن سفارش و سودی که قرار است به دست بیاید تاثیر دارد. یک مهارت دیگر ابزارشناسی است یعنی باید به خوبی با کارکرد ابزارآلات آشنا باشید و یک نکته دیگر مشتریشناسی است که باید با هر مشتری به طرز خاصی صحبت کنید. حالا وارد کارگاه خانم تراشکار میشویم تا ببینیم یک روزکاریاش را چطور به شب میرساند.
خانم تراشکار برایش فرقی نمی کند که مدیر کارگاه است او گاهی در کارهای آشپزخانه هم به همکارانش کمک می کند.
و این هم یک عکس دسته جمعی خانم مدیر با عمو و برادرش. عموی رویا یک سالی هست که به این خواهر و برادر پیوسته. البته یکی از برادران رویا هم در کارگاه او کار میکند که امروز نیامده است.
شرکتها وقتی میخواهند قطعه مورد نظرشان را سفارش دهند، نقشه آن قطعه را برای خانم مدیر میآورند تا اول اندازههایش را به دست بیاورد بعد فرم آن را بسازد. وقتی فرم اولیه که معمولا ساختن آن نصف روز طول میکشد آماده میشود، آن موقع قطعه مورد نظر به تعداد زیاد تولید میشود.
این دستگاه تراپ است که قطعه مورد نظر برای تراشیده شدن وارد آن میشود. البته از قسمت بالای آن آب صابون هم ریخته میشود تا از داغ شدن مته در حال تراش و ایجاد اصطکاک جلوگیری شود.
این هم یکی دیگر از دستگاههای تراشکاری است که قطعه مورد نظر برای تراشهای دیگری وارد آن می شود.
این دستگاه دلر است که خانم تراشکار برای ایجاد یک سوراخ کوچک در قطعه مورد نظرش استفاده میکند. در مرحله آخر قطعههای ساخته شده در پمپ هوا ریخته و پولیش میشوند. این پولیش باعث براق شدن قطعهها میشود.
اینها پلیسههای باقیمانده از تراش قطعات است که البته بسیار تیز هستند. اینها دوباره ذوب میشوند تا از آنها آهن ساخته شود.
این قطعات همان نمونه کارهایی است که رویا خانم ساخته و بیشتر از ۲۵۰ عدد است.
رویا با اینکه مدیریت کارگاه تراشکاری را به عهده دارد، اما عقیده دارد که بین او همکارانش هیچ تفاوتی نیست و اگر لازم باشد برای آنها چای هم میریزد.