به گزارش همشهری آنلاین، پس از آنکه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت از ارسال کامپیوترهای توقیف شده منافقین توسط پلیس آلبانی به ایران خبر داد و نوشت: «بخشی از هارد و کیسها رسید/ مشغول بازیابی اطلاعات، شناسایی رابطان و هستههای تخریب و نقاط کور هستند/ نتایج تا الان امیدوار کننده است»؛ گروهک منافقین در بیانیهای شتابزده اعلام کرد که این توئیت مربوط به ۲۱۳ کامپیوتر و هارددیسکی است که در حمله روز ۳۰ خرداد پلیس آلبانی به اردوگاه تروریستها موسوم به «اشرف ۳» توقیف شدهاند.
این گروهک در بخش دیگری از واکنش خود به آنچه انجام شده با نوشتن اینکه «امریکا و آلبانی باید روشن کنند آیا کامپیوترهای مجاهدین به رژیم ایران تحویل شده است؟» یک گمانه دیگر را در مظان تأیید قرار داد و آن اینکه تصمیم دولت آلبانی به برخورد با این گروهک و جلوگیری از ادامه اقدامات تروریستی و ضد امنیتیشان علیه ایران از خاک این کشور مشخصاً با چراغ سبز امریکا انجام شده است. تغییر رویکردی که میتوان آن را در امتداد محتوای مذاکرات غیرمستقیم جاری میان ایران و امریکا تفسیر کرد.
وحشت از دستیابی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی ایران به مشخصات ایادی و فریبخوردگان این گروهک اما مختص منافقان نبود و در رسانههای حامی که از این افراد برای تهیه خوراک خبرهای ادعایی خود استفاده میکنند نیز دیده شد. چنانکه بیبیسی فارسی در برنامهای با ابراز نگرانی درباره افراد مرتبط با سازمان در داخل کشور مدعی نقض حقوق منافقین از طریق ارسال کامپیوترها به ایران شد و آن را محکوم کرد!
این البته همه آن چیزی نیست که در انتظار این گروهک و مرتبطانش قرار دارد. به پیشبینی اغلب کارشناسان عرصه بر فعالیت منافقین در آلبانی بیش از این تنگ خواهد شد و احتمال تصمیم آلبانی به اخراج آنها به هیچ وجه دور از انتظار نیست.