همشهری آنلاین- گروه فرهنگی- محسن نامور- مداح و فعال اجتماعی: بغض ۴۰سالهشان را کسی ندید. گریههای روز و شبشان را کسی نشنید. در تنهایی در خود شکستند و بیمهریها را به جان خریدند اما دلسرد نشدند. پای انتظار عزیزانشان نشستند و با هم عهد بستند تا نفس در سینه دارند برای افشای نفاق فرقه رجوی تلاش کنند. همینطور هم شد و صدایشان را به تمام دنیا رساندند. خانوادههایی که از زمان جنگ تا امروز عزیزانشان در اردوگاههای اشرف محبوس شدهاند قربانیان گمنام و فراموش شدهاند. اما پای کار آمدهاند تا جنایتها و ماهیتهای ضدانسانی سازمانی که امامخمینی(ره) به درستی آن را منافقین را نامید به همگان معرفی کنند؛ سازمانی که با فجیعترین روشها سعی دارد به آرمان دروغین خود برسد و از هرکجا و تحت هر شرایطی به فکر جذب نیروست. برای رهبران این فرقه فرقی نمیکند در اردوگاههای اسرای جنگی در عراق باشد یا در کمپ پناهجویان در یونان.
حربهشان شست و شوی مغزی است و با این حربه توانستند اندک جوانانی را از خانوادههایشان بیزار کرده و کاری کنند که فرزند، مادرش را کنار بگذارد. تعدادی هم بدون اراده شخصی گرفتار این فرقه شدند. منافقین هیچ جایگاهی در میان مردم ایران ندارند. چرا که هم آن زمانی که در صف دشمن با فرزندان ایران زمین جنگیدند و هم آن زمان که فرزندان این مرز و بوم را به اسارت بعثیها بردند و هم آن زمان که بر طبل تحریم کوبیدند تا مردم را بیشتر متحمل فشار کنند، خود را از صف مردم ایران جدا کردند.
اما با وجود نقش منفی و مخربی که اعضای این گروه در تاریخ ایران بعد از انقلاب اسلامی داشته و دارند، جوانان و نوجوانان ما چندان با این فرقه آشنایی ندارند. باید افشاگری علیه فرقه تروریستی رجوی و آگاهکردن جوانان پرشور و سادهدل با جدیت دنبال شود. پیشگیری بهتر از درمان است. شاید در شرایط حاضر نتوان تعداد زیادی را از درون اردوگاههای آنها نجات داد اما بیشک میتوان با آگاهسازی افراد را از گرفتاری در فرقه رجوی نجات داد. در حال حاضر انجمن «نجات»، تشکل «مادران فراموش شده» و... تلاش میکنند ضمن پیگیری آزادی عزیزانشان، ماهیت فرقهای و تروریستی سازمان مجاهدین خلق را افشا کنند. البته جا دارد این قبیل اقدامات در ادبیات داستانی و هنرهای نمایشی هم بازتاب پیدا کند تا بهتر و بیشتر به مردم اطلاعرسانی شود. این درحالی است که حکایت دشمنی آنها با خواست و اراده مردم ایران و مخالفت کورکورانهشان با نظام جمهوری اسلامی که ناشی از تعلیمات فرقهگونه و شستوشوی فکری و مغزی اعضا توسط کادر رهبری این سازمان است، میتواند دستمایه داستانها و فیلمهای سینمایی و سریالهای بسیاری باشد.