به گزارش همشهری آنلاین، بیجار رحیمی عضو سابق گروهک تروریستی منافقین اول مرداد از اردوگاه این سازمان فرار و همان روز با مراجعه به اداره پلیس خودش را معرفی کرد و اعلام کرد که مایل به بازگشت به داخل اردوگاه نیست.
افشاگری درباره آموزش تروریستی توسط گروهک تروریستی منافقین
وی در همان زمان در نامهای با اشاره به نحوه فرار خود نوشت که « در تاریخ ۲۰ ژوئن ۲۰۲۳ مأمورین پلیس برای بازرسی به اردوگاه ما ( اردوگاه اشرف) با اعلام قبلی مراجعه کردند. درست نیم ساعت قبل از مراجعه پلیس به همه اعضا گفته شد که محل های کار را ترک کنند چون پلیس می خواهد به اشرف بیاید و جستجو کند. همه مان غافلگیر شده بودیم که چرا پلیس با این حجم نیرو برای بازرسی وارد مقر شده است. به ما همیشه گفته می شد که پلیس آلبانی در همه حال پیشتیبان ماست. هیچ کس انتظار چنین مراجعه ای از جانب پلیس را نداشت.
رحیمی در بخش دیگری از نامه خود تاکید می کند « فعالیت های سازمان مجاهدین خلق از قبل تماما روی داخل کشور متمرکز بود که افرادی که در داخل کشور از طریق فضای مجازی جذب کرده بودند یا به صورت تیمی در قالب کانون های شورشی یا به صورت فردی، از طریق ارتباط اینترنتی بسیار گسترده و نامحدود از آلبانی، برای انجام کارهای تبلیغی و ایذایی و در صورت امکان تروریستی ترغیب می کردند و آموزش می دادند و همچنین پول به دستشان می رساندند. بعد از مراجعه پلیس و درگیری که پیش آمد به مدت سه روز اینترنت مقر بطور کامل قطع شد که گفته شد بخاطر این است که سرورها دچار مشکل شده اند اما برخی می گفتند که دولت آلبانی اینترنت اردوگاه را قطع کرده است. بعد از سه روز باز هم اینترنت، البته ضعیف تر از سابق، برقرار شد که تعدادی می گفتند که از طریق ماهواره اینترنت گرفته شده است. سازمان برای اینکه نمی خواست از کار داخل کشور باز بماند ارتباطات را در طول شبانه روز به صورت نوبتی کرده بود که افراد با تیم هایشان در داخل ایران ارتباط داشته باشند. مقر به مقر به صورت نوبتی ۲۴ ساعته با اینترنت کار می کردند و سیمای آزادی (تلویزیون مجاهدین خلق) هر شب در اخبار از فعالیتهای کانونهای شورشی گزارش و فیلم و خبر پخش می نمود.»
حاشیه های یک فرار
هم اکنون حاشیههای فرار بیجار رحیمی از مقر تروریستهای اشرف ۳ و افزایش احتمال فرارهای مشابه موجب شده که گروهک منافقین فشار و سختگیری خود را بر روی عناصر دوچندان کند.
فرشته شجاع عضو شورای رهبری منافقین در یکی از نشست های این گروهک عنوان کرده که هرکسی مانند بیجار رحیمی از مقر فرار کند با دولت آلبانی هماهنگ میکند که عنصر فراری را به عنوان یک عضو غیرقانونی شناسایی کند و تحویل ایران دهند.
برداشت کادر منافقین بر این بوده که عناصر محصور در خود از ترس تحویل داده شدن به ایران و دروغ خطر اعدام، ماندن تا آخر عمر را ترجیح خواهند داد. اما گزارشهای حاصله از نشست نشان داده که عناصر خطاب به کادر اعلام کرده اند که اگر سازمان روابط در این سطح با دولت آلبانی داشت، گشت پلیس آلبانی در اطراف مقر و بازرسی عناصر هنگام ورود و خروج را تعطیل میکرد.
همچنین نسبت به جدایی با هماهنگی از سازمان اعلام شده که الزاما پس از سیکل هماهنگی و دریافت مجوز، باید کسانی که خواهان جدایی هستند، یک سال در قرنطینه الزامی باشند.
ماجرای حضور پلیس آلبانی در اشرف ۳ چه بود؟
اواخر خرداد ماه سال جاری پلیس آلبانی با حکم دادگاه این کشور به دلیل عدم رعایت توافق میان تیرانا و گروهک منافقین به مقر تروریستهای گروهک حمله کرد.
پس از آن اردوگاه تروریست های منافقین موسوم به «اشرف ۳» اهد درگیری میان عناصر این گروهک تروریستی با پلیس آلبانی بود.
پلیس آلبانی پس از ورود به اشرف هارد و کامپیوترهای این پایگاه را با خود بلرد که پس از بررسی و پردازش مشترک اطلاعات موجود در سرورهای بدست آمده از مقر منافقین، دریافت که برخی اطلاعات مهم دیگر توسط این گروهک مخفی شده است، به همین دلیل صبح امروز پنجشنبه مجدداً برای بازرسی بیشتر وارد اردوگاه اشرف ۳ شده و در بررسی های مجدد، اطلاعات بیشتری به دست پلیس آلبانی افتاده است.
گروهک منافقین در سالهای اخیر با کمک یکی از دولتهای حامی خود، پیشرفتهترین سرورها را در یگان سایبری به کار گرفته است.
گفته میشود در این سرورها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذیهای منافقین در داخل ایران وجود دارد.