به گزارش همشهری آنلاین، خیاطیان در ادامه با اشاره به رتبه و درصد تسهیلات سایر استانها گفت: ۰.۴درصد شرکتهای دانشبنیان در استان سیستان و بلوچستان حضور دارند که تنها موفق شدهاند ۰.۰۵درصد از تسهیلات صندوق را جذب کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: در دولت سیزدهم رشد خوبی در زمینه حمایت از شرکتهای دانشبنیان داشتهایم و در این دولت، ۱۳همت تسهیلات به ۴۶۳۰طرح اختصاص دادهایم که این مقدار ۲.۸برابر میانگین اعطای تسهیلات نسبت به دولت دوازدهم است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی درباره خدماتی که این صندوق در اختیار دانش بنیانها قرار داده است، گفت: با سرمایه ۳همتی صندوق، ۴۲همت با همکاری شبکه بانکی و بازار سرمایه در اختیار شرکتها قرار گرفته است که از این میزان ۱۲همت تسهیلات، ۱۲همت ضمانتنامه، ۵همت سرمایهگذاری و ۱۵۵میلیارد تومان در قالب توانمندسازی بوده است.
سهم شبکه بانکی از این تسهیلات، ۱۵.۵میلیارد تومان است و صندوق توانسته است با یک همت هزینه و با کمک شرکتهای سرمایهگذاری ۴همت سرمایه جذب کند. خیاطیان با اشاره به رونمایی از بسته رشد تولید محصولات دانشبنیان تأکید کرد: امروز فراخوان عمومی بسته رشد تولید محصولات دانشبنیان را رونمایی کردیم. طبق برآورد ما با این بسته و با تامین مالی ۱۰همتی، رشد ۱۰۰همتی فروش دانشبنیانها محقق میشود. در این رابطه با ۴بانک هم توافق و با ۲بانک نیز تفاهمنامه امضا کردهایم.
شرکتهای دانشبنیانی که فروش کل آنها مطابق اظهارنامه مالیاتی سال۱۴۰۱ بیش از ۵میلیارد تومان بوده است، مشروط به داشتن یکی از 2شرط گذاشتهشده میتوانند در این فراخوان شرکت کنند. شرط اول این است که برنامه منسجمی برای افزایش فروش محصولات دانشبنیان خود در سال۱۴۰۲ داشته باشند، به شکلی که فروششان حداقل 2برابر شود و فروش محصولات دانشبنیان شرکت در سال۱۴۰۲ به میزان ۱۰۰میلیارد تومان رشد کند. شرط دوم نیز این است که شرکت برنامه منسجمی برای افزایش ۳۰درصدی صادرات رسمی محصولات دانشبنیان خود در سال۱۴۰۲ داشته باشد. حمایتهای صندوق در این طرح شامل معرفی شرکتها به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات در گردش یکساله تا سقف ۱۰۰میلیارد تومان با نرخ ۲۳درصد و بدون الزام به ایجاد میانگین موجودی یا مسدودسازی منابع توسط شرکتها میشود.