به گزارش همشهری آنلاین، فاطمه تنهایی درباره برپایی موکب زینبیه، گفت: سال گذشته توفیق خدمت رسانی برای شهرداران مناطق در مرزها یا شهرهای کربلا، کوفه، نجف ،کاظمین و سامرا وجود داشت و بر همین اساس ایده برپایی موکب زینبیه نخستین موکب خدمت رسانی به زائران زن از سوی منطقه هشت مطرح شد.
او هدف از برپایی این موکب را تسری این ایده به سایر شهرها و شهرداریها دانست و توضیح داد: با توجه به آمار ستاد عتبات، بسیاری از بانوان و دختران بدون محارم و تنها راهی اربعین میشوند بنابراین بسیار مهم است که مکانی امن با توجه به موضوعات بهداشتی و رفاهی برای بانوان تعبیه شود.
مسئول قرارگاه زینبیه در شهرکربلا با اشاره به اینکه موکب زینبیه سال گذشته بسیار خوب و مناسب ارائه خدمات داشت، گفت: امسال ۱۲ چادر با ظرفیت ۱۲۰ نفر برای هر چادر در بوستان متنزه الحسین بزرگترین پارک شهر کربلا برپا شده و آماده پذیرایی از زائران هستیم.
شهردار منطقه ۸ ادامه داد: موکب زینبیه دارای کمیتههای فرهنگی، اجرایی، رسانه، پژوهش و حسینیه کودک است، براساس پژوهش سال گذشته متوجه شدیم که کمیتههای فرهنگی و حسینیه کودک بسیار مورد درخواست زائران بود و بیشترین تمرکز موکب بر این دو مقوله است.
او با اشاره به اینکه این موکب در بوستان متنزه الحسین، عمود ۱۴۰۳ در خیابان شارع العباس قرار دارد؛ تصریح کرد: در این بوستان سه موکب بزرگ و مردمی دیگر از شهرهای شهریار، رودهن و فردیس مستقر هستند، ما توانستهایم با تقسیم کار و خدمت رسانی، امکان خدمت رسانی مناسبتری نسبت به سال گذشته برای زائران سیدالشهدا داشته باشیم.
شهردار منطقه ۸، ادامه داد: بستههای فرهنگی متناسب با کودکان برای حسینیه کودک تهیه شده است و پنج نفر از با تجربه ترین خادمان و فعالان حوزه کودک در این حسینیه حضور دارند.
مسئول قرارگاه زینبیه شهر کربلا با تاکید بر اینکه توجه نسل چهارم انقلاب در حسینیه کودک و انتقال مفاهیم اربعین و فرهنگ ظهور مدنظر تمام خادمان است، ادامه داد: امسال یک چادر مختص طب سنتی با حضور شش خادم قدیمی و با تجربه در این زمینه برپا شده است تا زائران بتوانند در این چادر از خدمات مناسب بهره ببرند.طی هماهنگی با مسئولان قرارگاههای فعال در مرز، مقرر شده است بنر اطلاع رسانی موکب زینبیه نصب شود که زائران بتوانند با کیوآرکد مکان دقیق موکب را دریافت کنند.