به گزارش همشهری آنلاین، شیما محمدی بازیگر نمایش «مغازه خودکشی» که این روزها در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه است درباره حضور دوباره اش در عرصه بازیگری بعد از چند سال دوری گفت: من حدود ۴-۵ سال بود که از دنیای بازیگری فاصله گرفته بودم تا اینکه به تشویق دوستانم تصمیم گرفتم دوباره به این عرصه بازگردم که در همین راستا در ۲ فیلم «کریستال» و «تو بمان» به ایفای نقش پرداختم و بعد از آن پیشنهاد بازی در «مغازه خودکشی» مطرح شد. به دلیل اینکه بیشتر فعالیتم در حوزه آثار تصویری است و مدتی هم از تئاتر دور بودم ابتدا شک داشتم که دوباره حضور در تئاتر را تجربه کنم اما زمانی که با کارگردان صحبت کردم و متن را خواندم علاقه مند شدم در نمایش بازی کنم.
وی ادامه داد: این نمایشنامه اثری فانتزی و سوررئالیستی است که من نیز این فضا را دوست دارم و رمان «مغازه خودکشی» نوشته ژان تولی هم یکی از رمان های جذابی بود که خوانده بودم از این رو مشتاق شدم در نقش مرلین به ایفای نقش بپردازم. در طول تمرین ها من نقش مرلین را برای خودم دوباره پرداخت کردم از این رو کاراکتر مرلین در این نمایش نسبت به رمان، شخصیت پررنگ تری است. علاوه بر این خود کارگردان هم شخصیت مرلین را در نمایش تغییر داد به شکلی که در کار اتفاق هایی برای مرلین می افتد که در رمان رخ نمی دهد. این نمایش در اجرا ایرانیزه شده و برخی اتفاق ها هم حول محور مرلین می چرخد و او به دلیل قابلیتی که پیدا می کند تبدیل به یکی از ابزارهای خودکشی مغازه می شود.
محمدی درباره پرفورمنسی که در نمایش اجرا میکند، توضیح داد: به دلیل اینکه من سال ها کار فرم انجام داده ام و در زمینه ورزش ژیمناستیک نیز تجربیات زیادی دارم در این نمایش از این قابلیت ها بهره بردم و ۲ صحنه اجرای پرفورمنس دارم که با تمرین های بسیار سختی آماده اجرا شد و خوشبختانه مورد توجه و بازخورد مثبت مخاطبان قرار گرفته است.
بازیگر سریال «شاه گوش» درباره علاقه ای که به شخصیت مرلین داشته، یادآور شد: من نقش مرلین را خیلی دوست داشتم چون در شرایط روحی خاصی آن را بازی کردم و شخصا به انزجاری که در کاراکتر مرلین وجود دارد، نیاز داشتم. در واقع ایفای این نقش برای من یک جور برون ریزی بود و تنش و تشنجی که مرلین داشت برایم یک نکته مثبت بود و توانستم با او خودم را تخلیه کنم به شکلی که در جاهایی دوست داشتم مرلین باشم و نه شیما.
وی درباره مضمون نمایش توضیح داد: شغل اجدادی خانواده تواچ فروش اقلام خودکشی است. آنها سه فرزند به نام های ونسان، مرلین و آلن دارند؛ ونسان فرزند بزرگ آنها نابغه است و همه ابزارآلات خودکشی را خودش می سازد و اختراع می کند، آلن کودک است و برخلاف دیگر اعضای خانواده فرد شاد و مثبت اندیشی است و مرلین که ته دلش دوست دارد زیبا باشد اما به واسطه تلقین خانواده و شرایطی که دارند، پذیرای زیبا بودنش نیست و از اینکه کسی به او بگوید زیبا ناراحت می شود و از جایی به بعد به واسطه کادوی تولدی که از پدر و مادرش دریافت می کند تبدیل به یکی از ابزارهای مهم مغازه خودکشی می شود و قادر است مردم را از بین ببرد تا اینکه اتفاقی غیرمنتظره برایش می افتد و باعث تغییر در سیر داستان می شود.
محمدی درباره علاقه اش به تئاتر عنوان کرد: من عاشق تئاتر هستم و با تئاتر جان می گیرم. با استقبالی هم که از نقشم در این نمایش شده، شور و هیجان مضاعفی گرفتم و دوست دارم در تئاتر بمانم اما نه در هر نمایشی چون از اینجا به بعد گروه نمایش برایم خیلی اهمیت دارد.
نمایش «مغازه خودکشی» به کارگردانی حسین پورخلیلی و بازی سودابه جعفرزاد، شیما محمدی، مهدی توکلی نیا، احمد خان محمدزاده، هدیه عبدیان، پیمان کلانتری، محمدحسین صادقی، علی فریدنی، فاطمه شاکری، یگانه تقوی تا ۹ شهریور ماه ساعت ۲۰:۱۵ در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه است.
ابوالفضل پورعرب برای یک پروژه جدید بازیگر انتخاب میکند