به گزارش همشهری آنلاین، عبدالرضا پازوکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست خبری با اعلام این خبر به تشریح دستاوردهای دانشگاه در حوزههای مختلف در چهل و هشتمین سالگرد تاسیس این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران در ۴۸ سال گذشته توانسته برگ زرینی بر افتخارات علمی کشور رقم بزند. رتبه جهانی دانشگاه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ است و توانستهایم در ابعاد مختلف آموزشی و پژوهشی، موفقیتهایی کسب کنیم. در سال ۲۰۲۲، دانشگاه توانست رتبه اول تأثیرگذاری در حوزه بهداشت را از بین ۹۶ کشور جهان داشته باشد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر در رتبه سنجی علمی کشور، رتبه چهارم را داریم. البته در حوزه آموزش، زیرساختهای دانشگاه نیازمند توجه ویژه است.
پازوکی درباره اقدامات عمرانی بیمارستانی هم بیان کرد گفت: برای بیمارستانهای حضرت رسول و فیروزگر، در حال اقدامات بازسازی هستیم که در بیمارستان فیروزگر به مرحله اجرا رسیده است. ظرف یک ماه آینده شاهد افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار خواهیم بود. دانشکده دندانپزشکی هم در بیمارستان فیروزآبادی راهاندازی خواهد شد.
پازوکی با اشاره به ساخت مرکز تروما عنوان کرد: بیماران تروما در هر صورت در مراکز درمانی مختلف خدمات دریافت میکنند اما مادر شهر تهران مرکز تروما و حوادث آنطور که در دنیا مطرح است، نداریم. با حمایت رئیس جمهوری، بیمارستان هفت تیر به عنوان تنها مرکز تروما تهران بودجه مصوب دریافت کرده و امیدواریم تخصیص پیدا کند.
وی در پاسخ به سوالی درباره مرکز سوختگی مطهری و ساخت بیمارستان جایگزین بیان کرد: این بیمارستان ارجاعی بیماران کل کشور است و با توجه به توانمندی دانشگاه در این حوزه مصوب کردیم که بدون گرفتن پذیرش، همه بیماران پذیرش شوند، چون آنها شرایط ناگواری دارند. علاوه بر این بیمارستان، تقریبا تمامی ساختمانهای درمانی علوم پزشکی ایران، قدیمی و به درجاتی دچار مشکلات بنا هستند. دو بیمارستان هم اخطار تخلیه دارند که البته برای یکی از این بیمارستانها ساخت پروژه جایگزین کلید خورده است. اما با توجه به شرایط و خدمت رسانی ناچاریم که فعالیت را ادامه دهیم، این در حالی است که کادر خدمت هم در معرض خطر هستند.
وی با اشاره به نامناسب بودن بنای بیمارستان مطهری هم بیان کرد: پروژه بیمارستان جدید سوختگی؛ باب الحوائج در منطقه کن جزو اولویتهای تکمیل بیمارستانهای کشور قرار گرفته و امیدواریم تا دو سال آینده افتتاح شود. البته تجهیزات یک مرکز سوختگی با توجه به استانداردهای جهانی باید صورت بگیرد چون همین حالا در کشورهای دنیا سوختگیهای بالای ۹۰ درصد هم نجات پیدا میکنند، اما در کشورمان به دلیل نبود شرایط مناسب، شاهد مرگ و میر بسیار بیماران دچار سوختگی هستیم. برای تجهیز فوق تخصصی این بیمارستان اقدامات خوبی در حال انجام است.