دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه توانسته‌ایم دو داروی ترک اعتیاد را در ایران بسازیم، گفت: شربت متادون نباید به عنوان داروی ترک اعتیاد استفاد شود.

به گزارش همشهری آنلاین، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه شربت متادون باید از چرخه ترک اعتیاد کنار گذاشته شود، اظهار کرد: شربت متادون یک داروی در حال گذار است که البته در همه دنیا از آن استفاده می‌شود، اما نکته مهم این است که این شربت تنها باید ۲۰ تا ۳۰ درصد روند ترک اعتیاد را به خود اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه شربت متادون نباید به هیچ عنوان در تمام دوره ترک اعتیاد استفاده شود، گفت: در ۷۰ تا ۸۰ درصد از روند درمان ترک اعتیاد باید از داروهای ترک اعتیاد استفاده شود، نباید در تمام روند درمان از داروهای نگه‌دارنده‌ای مانند "شربت متادون" استفاده کرد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یکی از داروهای مؤثر و تایید شده در زمینه ترک اعتیاد بوپرنورفین است. این دارو خارجی و وارد کردن آن بسیار هزینه‌بر است.

مومنی با بیان اینکه بوپرنورفین و ناپروکسن از پیشرفته‌ترین و به‌روزترین داروهایی هستند که تولید پیچیده در دنیا دارند، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی توانسه‌اند این دو دارو را در داخل کشور بسازند و مجوزهای لازم را برای ورود آنها به داروخانه‌ها هم کسب کنند.

منبع: تسنیم