به گزارش همشهری آنلاین، سیر نزولی ساخت وساز مسکن طی سالهای فعالیت دولت حسن روحانی شرایطی را بهوجود آورده تا امروز توان مردم برای تامین سرپناه بهخصوص در کلانشهرها بهشدت کاهش یابد. اتفاقی که باعث شده تا تقاضا برای خرید واحدهای مسکن مهر در شهرهای جدید از جمله پرند روند رو به رشدی داشته باشد.
این تقاضا پس از اعلام بهرهبرداری از مترو پرند در شهریور ماه امسال-که البته فعلاً به تعویق افتاده- با سرعت بیشتری در حال افزایش است و قیمتهای مسکن مهر این شهر را تحت تاثیر قرار داده است. در این شرایط متقاضیان خرید واحدهای مسکن مهر از بروز یک مورد عجیب در زمان معامله این واحدها خبر میدهند.
یکی از خریداران مسکن مهر در اینباره گفت: هفته گذشته با مالک یکی از واحدهای مسکن مهر فاز ۶ برای خرید به توافق رسیدیم.
وی ادامه داد: با توجه به کلاهبرداریهای صورت گرفته در گذشته توسط برخی بنگاههای املاک، فروشنده و خریدار باید در زمان نقل و انتقال به شرکت عمران پرند مراجعه کرده و استعلامهای مربوطه را انجام دهند.
وی افزود: پس از این مرحله از واحد مسکونی بازدید کردم که پیمانکار پروژه درخواست ۲۰ میلیون تومان مالیات کرد!
وی تصریح کرد:وقتی گفتم مالیات مسکن مهر ۳۰۰ هزار تومان است، نماینده پیمانکار عنوان کرد این ۲۰ میلیون تومان هزینه نگهداری واحدهای مسکن مهر است که ما آنرا در قالب مالیات دریافت میکنیم!
وی خواستار نظارت شرکت عمران شهر پرند و جلوگیری از این کلاهبرداری نوین شد و گفت: بهنظر میرسد شرکت عمران نظارت موثری بر عملکرد پیمانکاران ندارد و روی موضوعات دیگر تمرکز کرده است.
اساسا پیمانکاران پروژههای مسکن مهر در جایگاهی قرار ندارند که از مالکان این واحدها مالیات مطالبه کنند. مسئلهای که شرکت عمران شهر پرند لازم است برای جلوگیری از آن سریعتر وارد عمل شود.
بر اساس تبصره ۱۱ بودجه ۱۴۰۲ مـیزان مـالیات پـروژه های مـسکن مهـر بـابت هـر واحد مسکن مهر برای سال های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ در پروژه های تفاهمنامه سه جانبه با سازندگان و تعاونی ها و پیمانکاران فرعی طرف قرارداد با آنها با هر نوع قرارداد و با معرفی وزارت راه و شهرسازی سه میلیون ریال (۳۰۰ هزار تومان) برای هر واحد تعیین شده و هیچگونه مالیات دیگری به غیر از مالیات بر ارزش افزوده بابت خرید مصالح به این پروژه ها تعلق نمیگیرد.