یکی از بهترین روش‌ها برای جذب کاربر و افزایش نصب، بهره‌بردن از تبلیغات در بازی‌های موبایلی است.

بعد از ساخت اکانت دولوپر گوگل و قرار دادن اپلیکیشن در پلی‌ استور، باید برنامه‌ای برای تبلیغات و پروموت آن داشته باشید.

تبلیغات در بازی‌های موبایلی چه فایده‌ای دارد؟

شرکت‌ها و مجموعه‌های بسیاری از تبلیغات در بازی‌های موبایلی، برای دستیابی به مزایای مختلف آن استفاده می‌کنند. در ادامه، به مهم‌ترین آورده‌های این شکل از تبلیغات اشاره خواهیم کرد.

افزایش درآمد

ساخت اکانت دولوپر گوگل و انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی، درآمد شما را تضمین نمی‌کند! وقتی با داشتن استراتژی درست و پیاده‌سازی صحیح آن بتوانید کمپین‌های تبلیغاتی مؤثر در بازی‌های موبایلی اجرا کنید، می‌توانید انتظار داشته باشید درآمدتان هم افزایش پیدا کند. قاعدتاً هدف شما از ساخت اپلیکیشن، جذب مشتری و کسب درآمد بوده است. خب، وقتی بتوانید میزان نصب آن را افزایش دهید، یعنی کاربران بیشتری را جذب کرده‌اید و طبیعتا میزان درآمدتان هم بیشتر خواهد شد.

هدف‌گیری دقیق مخاطب

همه تلاش می‌کنند تا تبلیغات خود را به افرادی نمایش دهند که می‌توانند جزء مشتریان آن‌ها باشند. اگر قصد تبلیغ در بازی‌های موبایلی را دارید، می‌توانید جامعۀ مخاطبیان را به‌شکلی دقیق مشخص کنید. ویژگی‌های مخاطبان بازی مثل سن، جنسیت و حتی محل زندگی آن‌ها مشخص است و می‌توانید دقیقاً به همان کسی برسید که نیاز دارید.

دسترسی به جامعۀ بزرگی از مخاطبین

با توجه به اینکه افراد بسیار زیادی در سراسر دنیا از بازی‌های موبایلی استفاده می‌کنند، می‌توان گفت که این کانال جزو پرمخاطب‌ترین کانال‌های مارکتینگ محسوب می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۷، نزدیک به ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر گیمر موبایل وجود داشته باشد.

حالا برویم سراغ روش‌های تبلیغاتی در بازی‌های موبایلی.

6 روش تبلیغ در بازی‌های موبایل برای بالا بردن نرخ نصب اپلکیشن

این روش‌های تبلیغات، جزو کارآمدترین‌ها در افزایش نصب اپلیکیشن هستند.

1. تبلیغات ویدئویی جایزه‌دار

در بسیاری از بازی‌های موبایلی، تبلیغات در ازای ارائۀ پاداشی مشخص انجام می‌شود. مثلاً در نظر بگیرید که گیمر در یک بازی، از طریق سکه‌های طلا می‌تواند برای کاراکتر خود اسلحه و قابلیت‌های مختلف خریداری کند. می‌توانید به او پیشنهاد کنید ویدئوی تبلیغاتی ببیند و به‌ازای هر ویدئو، مقداری مشخص سکه طلا دریافت کند؛ سکه‌هایی که می‌تواند آن‌ها را خرج تقویت کاراکتر خود در بازی کند.

از آنجایی که تبلیغات ویدئویی جایزه‌دار، ارزشی ویژه را ارائه می‌کنند، به پایین آوردن گارد گیمر در برابر تبلیغات کمک می‌کند؛ به همین دلیل، این شکل از تبلیغات در بازی‌های موبایل، نرخ نمایش بالاتری دارد. از طرفی، کاربر باید تا انتهای ویدئو را ببیند تا پاداش بگیرد؛ پس شانس بیشتری برای قانع‌کردن او دارید.

در انتهای ویدئوی تبلیغاتی شما، یک بنر تمام‌صفحه هم نمایش داده و پس از چند ثانیه، علامت بستن تبلیغ ظاهر می‌شود. اگر همچنان مخاطب با ویدئو قانع نشده باشد، می‌توانید در اینجا تیر آخر را بزنید! مثل ۳ نمونه تبلیغ درون بازی‌های موبایلی اجراشده توسط ادیوری که در تصویر زیر می‌بینید:

2. تبلیغات بینابینی

Interstital Ads که به آن تبلیغات بینابینی هم می‌گویند، نوعی از تبلیغات است که به‌صورت تمام‌صفحه و هنگام مکث‌های مختلف در حین اجرای بازی نمایش داده می‌شوند. مثلاً بعد از اتمام یک مرحله! این مدل از تبلیغات درون برنامه ای ، نرخ بازدید بسیار بالایی دارد و تجربه ثابت کرده که کاربران با آن‌ خوب تعامل برقرار می‌کنند.

تبلیغات بینابینی هم در دستۀ تبلیغاتی قرار می‌گیرند که کمترین مزاحمت را برای گیمر ایجاد می‌کند؛ چراکه در مسیر حرکت او ظاهر می‌شوند و مثل تبلیغات بنری، بخشی از صفحه را هنگام بازی اشغال نمی‌کند. اگر کاربر به هر دلیلی نخواهد با تبلیغ ارتباط بگیرد، می‌تواند پس از مدت‌زمانی مشخص (معمولاً 5 ثانیه)، با استفاده از ضربدری که در گوشۀ صفحه ظاهر می‌شود، تبلیغ را ببندد.

3. تبلیغ قابل بازی

شکلی نسبتاً جدید از تبلیغات در بازی‌های موبایل است که در آن کاربر می‌تواند برای مدت‌زمان مشخصی (مثلاً یک مرحله بازی)، اپلیکیشن پیشنهادی را قبل از نصب تجربه کند. لزومی هم ندارد که اپلیکیشن شما حتماً بازی باشد! در هر صورت، می‌توانید تبلیغی بسازید تا در عین اینکه مخاطب را سرگرم می‌کند، برند شما را هم نمایش دهد؛ مثل کاری که مک‌دونالد برای افزایش نصب اپلیکیشن خود کرده است.

4. تبلیغات همسان

یکی از خوبی‌های تبلیغات همسان این است که هیچ تفاوتی با محیط اپلیکیشن ندارد. به این ترتیب، شانس بسیار زیادی دارید که مخاطب روی آن کلیک کند؛ چراکه به آن به چشم تبلیغ نگاه نمی‌کند، بلکه آن را پیشنهادی از سمت بازی می‌بیند.

5. آفروال‌ها (Offerwalls)

آفروال‌ها، شباهت بسیاری به تبلیغات ویدئویی جایزه‌دار دارند. در هر دو، این گیمر است که تصمیم‌ می‌گیرد مخاطب تبلیغ بشود یا نه! از آنجایی که آفروال‌ها هم به گیمر پاداش می‌دهند، درصد بسیاری تصمیم می‌گیرند مخاطب این نوع تبلیغات شوند.

آفروال، در واقع مثل دیواری است که فرصت‌های مختلف برای دریافت پاداش روی آن وجود دارد. از پرکردن یک پرسش‌نامه گرفته تا انجام یک مینی‌گیم. انجام هرکدام از کارهای روی آفروال، پاداشی از قبل معین‌شده برای گیمر به‌ همراه خواهد داشت.

6. تبلیغات کوپنی

می‌توانید برای گیمرها، پیشنهادی مثل ارائۀ یک کوپن تخفیف برای ثبت‌نام در نظر بگیرید؛ به این ترتیب که وقتی شخصی پس از مشاهدۀ تبلیغ‌ انجام‌شده در یک بازی، تصمیم به ثبت‌نام در اپلیکیشن شما و استفاده از خدمات آن می‌گیرد، از تخفیفی اختصاصی برخوردار خواهد شد.

این شکل از تبلیغات هم به‌خاطر ارزشی که ارائه می‌کنند، می‌توانند نرخ تبدیل بالایی داشته باشند و به افزایش نصب اپلیکیشن منجر شوند.

با تبلیغ در بازی‌های موبایلی، نصب اپلیکیشن تصاعدی بالا می‌رود!

تبلیغ در بازی‌های موبایلی، یکی از بهترین روش‌های پروموت اپلکیشن‌های مختلف و تشویق کاربران به نصب آن‌ها است.

در این مقاله ۶ روش کارآمد برای تبلیغات در بازی‌های موبایلی را معرفی کردیم و با مزایای این کار آشنا شدیم. هوشمندانه تصمیم بگیرید و همۀ جوانب را بررسی کنید؛ پس از چیدن استراتژی تبلیغات، یک یا چند مورد از روش‌های گفته‌شده را به کار بگیرید.