به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه های دوم نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه آنچه در درجه اول وحدت را به هم میزند شیطان است، خاطرنشان کرد: قرآن شیطان را مبدا اختلافات و تفرقه معرفی میکند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه دنیای استکبار یعنی آمریکا، شیطان بزرگ است و منشا تفرقه انگلیس خبیث است، تصریح کرد: آمریکا و انگلیس ایجاد جنگ میکنند و مرزها را با شیطنت خود تعیین کرده و گاهی کشورهای کوچکی را برای زمینه سازی جدایی مسلمانان ایجاد میکنند که این مرزها منشأ اختلاف میشود.
وی همچنین با اشاره به تاثیرات منفی ایجاد شایعات و بدبینیها علیه یکدیگر در کشور گفت: بعضیها میخواهند مردم را به هم بریزند و ناامنی روانی برای جامعه اسلامی به وجود آورند و موجب سلب اعتماد از مسئولین شوند و این اقدامات محبتی را که باعث انسجام در جامعه میشود را از بین میبرد.
وی با بیان اینکه در یک جامعه وقتی احساس امنیت وجود داشته باشد محبت و دوستی ایجاد خواهد شد خاطرنشان کرد: اگر انسجام و محبت در جامعه نباشد باعث ایجاد نفرت میشود پس آغوش محبت است که وحدت را ایجاد میکند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه انسان چهار سرمایه دارد که شامل جان، مال، ناموس و آبرو می شود، تاکید کرد: انسان برای حفظ این چهار سرمایه تلاش میکند.
وی توضیح داد: جامعه زمانی امن است که در آن ترور نباشد چون وقتی در جامعه ترور وجود داشته باشد امنیت جانی وجود ندارد. همچنین وقتی بیگانه میکروب هرزگی را در یک جامعه شایع میکند و بانوان جامعه را به بیحیایی و بیحجابی دعوت میکند این هرزگیها باعث میشود که نظام خانواده در جامعه به هم بریزد. از طرف دیگر وقتی در جامعهای حلال و حرام رعایت نشود و هر کسی به خود اجازه دهد در مال دیگران دست درازی کند اعتمادی برای سرمایهگذاری نمیماند.
صدیقی در ادامه با اشاره به اهمیت حفظ آبروی مومن در جامعه گفت: در حدیث آمده است یک درهم ربا آلودگیاش بیشتر از ۳۶ زنا است و بردن آبروی یک مسلمان گناهش بیشتر از ربا است.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران خاطرنشان کرد: مردم عزیز از شایعه پراکنیها و شنیدن شایعات و قبول کردن و منتقل کردن آنها پرهیز کنند که موجب ریختن آبروی مسلمان میشود و مسئولین، صدا و سیما و سخنگوها در این رابطه به فقه مراجعه کنند و دقت داشته باشند که ناامنی عمومی ایجاد نشود و روحیه و روان مردم در اثر شایعات در معرض تزلزل قرار نگیرد.
صدیقی به هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دفاع مقدس ادامه عاشورای حضرت سیدالشهدا است. جبهه برای ما ظرفیتی برای خودیابی، شکوفایی استعداد و فتوحات علمی و عرفانی بود، دفاع مقدس بود که جایگاه رهبری ولی فقیه و تفاوت آن با رهبریهای دیگر را در معرض دید همه عالمیان قرار داد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سفر رئیس جمهور به مقر سازمان ملل گفت: رئیس جمهور عالم ربانی و جهادگرمان در ابتکار بیسابقه و کم نظیر خود در سازمان ملل افتخار آفرید و قرآن را به عنوان پرچم وحدت و عزت جامعه بشری به دست گرفت و معرفی کرد و نشان داد که سوزاندن قرآن نمیتواند اصل و باطن آن را بسوزاند چرا که کتاب انسانیت و تمدن است.
صدیقی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور در سازمان ملل در مورد خانواده گفت: شاهدیم که با اشاعه فحشا و آزاد کردن قانون همجنس گرایی که مایه شرمندگی بشریت است کانون خانواده را هدف قرار گرفتهاند اما رئیس جمهور ما با تبیین این مسئله در سازمان ملل، فطرت ملت، انقلاب و رهبری ما را به گوش جهانیان رساندند.
امام جمعه موقت تهران در ادامه خطبههای دوم نماز جمعه این هفته تهران به پرتاب ماهواره نور هم اشاره کرد گفت که این کار به دست فرزندان خودمان انجام شده است. از طرف دیگر او از سربازان گمنام امام زمان به عنوان عناصری جان بر کف تشکر کرد که در کشف باندهای ترور و ۳۰ بمب خطرناک که قرار بود در تهران باعث شهادت جمع کثیری شوند تلاش کردند و از قوه قضاییه برای همکاری در این زمینه نیز تشکر کرد.
وی از نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد که در سالگرد آشوب با تلاشهای آنها آب از آب تکان نخورد و در نهایت از خودگذشتگی مایه گذاشتند و امنیت را برای جامعه به ارمغان آوردند.
صدیقی میلاد خورشید نبوت و طلوع خورشید امامت و ولایت را هم تبریک گفت و افزود: پرچمدار انقلاب فرهنگی معرفتی و تبیین کننده باطن اسلام و امامت و ولایت امام جعفر صادق بودند.
وی در خطبههای اول نماز جمعه این هفته تهران نیز به تفسیر تعبیر صراط مستقیم در سوره توحید پرداخت و گفت: صراط مستقیم همان صراط رهروان راه یافته و صراط مهاجران به مقصد رسیده است و صراط یک حقیقتی است که پویاست، یعنی هم راه است هم راهنما و هم راهبر.
به گزارش ایسنا در جریان نماز جمعه این هفته تهران یکی از نمازگزاران به پا خاست و به مشکلات اقتصادی و معیشتی خود اشاره کرد که حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در پایان خطبهها گفت: عزیزی که صحبتهایی داشتند بعد از نماز بیایند تا فرمایشاتشان را گوش کنیم و اگر کاری از ما ساخته است انجام دهیم.