به گزارش همشهری آنلاین؛ سید محمد آقامیری در این باره گفت: پلهای عابر پیاده که در روزهای گذشته در پایتخت جمعآوری شدند، زائده بصری ایجاد کرده بودند و کارایی نداشتند.
او با بیان اینکه پلهای عابر پیادهای که در حال جمعآوری است، فلزی هستند، توضیح داد: بر اساس یک ماه بررسی مداوم به نتیجه رسیدند که این پلها کارایی ندارد و میزان رفت وآمد در آن روزانه کمتر از ۱۰ نفر است.
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران تأکید کرد: این پلها زائده بصری ایجاد کرده بودند؛ درحالی که هیچ استفادهای نداشتند و به نظر میرسد که شاید علت راهاندازی این پلها در گذشته استفاده از فضای تبلیغاتی آن بوده اما حالا میبینیم که ظرفیتی برای تردد شهروندان ندارد.
این عضو شورای شهر همچنین تصریح کرد: برای مثال در تقاطع خیابان هلال احمر با میدان هفت حوض نارمک هیچ کسی از پل استفاده نمیکند و به همین دلیل چنین پلهایی را جمعآوری کردهاند.
آقامیری در پاسخ به این پرسش که «آیا پلهای جمعآوری شده مکانیزه بودند؟»، افزود: اکثر پلهایی که جمع آوری شدند پلهای فلزی بودند؛ در جمعآوری پلههای برقی پلهای عابر پیاده برنامه بر این است که یا رمپهایی با شیب هشت درصد و یا پلههایی با ارتفاع ۱۲ سانتیمتر جایگزین شود.
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روند جایگزینی رمپ با پلههای برقی در پایتخت آغاز شده است، گفت: تا یک یا دو ماه آینده ۵۶ پل مکانیزه در تهران به پلهای دارای رمپ و پلههای ۱۲ سانتیمتری تبدیل میشود.
دیروز جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا در یکصد و هشتادمین جلسه شورا نسبت به جمعآوری پلهای عابر پیاده انتقاد و این اقدام را زمینهای برای افزایش آمار تصادفات عنوان کرد.