به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب، احداث بیمارستان کودکان حکیم را در راستای افزایش خدمات تخصصی درمانی به کودکان عنوان کرد و گفت: سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که اگر موفق شویم در هزار روز اول زندگی نوزادان، مراقبتهای مورد نیاز را ارائه و بیماریهای را از او دور کنیم و تغذیه صحیح را ترویج دهیم به ریشهکن شدن فقر از جوامع کمک میکنیم. در کنار بیمارستانها باید به سلامت به ویژه تغذیه صحیح و مشاورههای سلامت توجه ویژه کنیم که این کار در بیمارستانهای کودکان در حال انجام است.
وی افزود: بر این اساس بیمارستان حکیم در زمینی با مساحت و زیربنای ۳۰ هزار مترمربع احداث شد که دارای بخشها و تجهیزات پیشرفته از جمله ۶۰ تخت آیسییو، یک دستگاه امآرآی، آزمایشگاه و تمامی امکانات یک بیمارستان مدرن است. برای ساخت این بیمارستان خیر نیکاندیش ۴۵۰میلیارد تومان هزینه کرده، همچنین تعهد داده که در راهاندازی بخش رادیوتراپی و درمان سرطان هم اقدام خواهد کرد.
قناعتی درباره افزایش سطح دسترسی به این بیمارستان هم بیان کرد: عملیات ساخت ایستگاه مترو در نزدیکی بیمارستان از سوی شهرداری تهران در حال پیگیری است و شهردار تهران هم برای راهاندازی این ایستگاه مترو قول مساعد داده است. رییس جمهور هم دستور پیگیری راهاندازی این ایستگاه مترو را دادند.
قناعتی تاکید کرد: تا قبل از افتتاح رسمی، اطلاعرسانی گستردهای در مورد راهاندازی بیمارستان کودکان حکیم نشده بود اما این بیمارستان به اندازه نصف ظرفیت اورژانس مرکز طبی کودکان که بزرگترین مرکز تخصصی درمان کودکان در کشور است یعنی ۲۵۰ بیمار، مراجعه کننده دارد. البته ۵۰ درصد از جمعیت منطقه ۱۸ تهران کمتر از ۱۸ سال سن دارند که جمعیت هدف بیمارستان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از راهاندازی بیمارستان اسلامشهر در آینده نزدیک و افزایش دسترسی مردم مناطق جنوب تهران به خدمات درمانی مطلوب و با کیفیت هم خبر داد.