تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲

باغبانی، آن هم در فصل پاییز، ریزه‌کاری‌های خوش را دارد. به‌خصوص که گاهی از وسایلی که به‌نظر می‌رسد، بی‌مصرف هستند، می‌شود برای کاشت دانه‌ها استفاده کرد.

همشهری‌آنلاین - سیدسروش طباطبایی‌پور: مثلاً می‌توانید وقتی چای کیسه‌ای مبارکتان، در آب جوش غلتید و به فنجان شما، عطر و رنگ داد، آن را دور نیندازید. دانه‌های گیاهان، فضای درون چای کیسه‌ای را دوست دارند. فقط یادتان باشد بعد از کاشت دانه، حدود هفت روز تحمل کنید تا دانه‌ی شما از دل چای، جوانه بزند. سپس آن‌ها را به گلدان خاک منتقل کنید.

در ادامه، با روش کاشت دانه‌ی این سه گیاه هم آشنا می‌شویم.

  • فلفل دلمه‌ای 

فلفل دلمه‌ای را با چاقو ببرید؛ به شکلی که دانه‌ها آسیب نبینند. سپس دانه‌ها را در گلدان تخم‌مرغی در دل خاک مخفی کنید و دو هفته‌ای، خاک را مرطوب نگه‌دارید. وقتی گیاه فلفل شما جوانه زد، آن را همراه با گلدان تخم‌مرغی در خاک بکارید و خاک را با اسپری آبیاری کنید.

  • بلال

دو پیمانه برنج را با آب مخلوط کنید و آب برنج را در ظرفی پلاستیکی بریزید. حالا بلال مبارک را در ظرف پلاستیکی قرار دهید و حدود دوماه آن را در محیطی آفتابی نگه‌دارید. وقتی بلال شما جوانه زد، فرصت مناسبی است تا آن را در باغچه یا گلدانی مناسب بکارید.

  • انبه

با تیغ موکت‌بری، تلاش کنید تا به هسته‌ی اصلی انبه دست پیدا کنید. آن را داخل دستمال کاغذی بپیچید و پس از اسپری آب، آن را داخل کیسه‌ی پلاستیکی زیپی، قرار دهید. ۱۰روز محیط مرطوب و گرم، باعث می‌شود هسته‌ی انبه جوانه بزند. حالا جوانه‌ی شما آماده‌ی کاشت در خاک گلدان است.


 

منبع: روزنامه همشهری