بهگزارش همشهری آنلاین، در این جلسه که بهمنظور رونمایی از نقشه زیستبوم موبایل، معرفی فرایند رتبهبندی واردکنندگان، معرفی فرایند رتبهبندی خدمات پس از فروش و معرفی شاخصهای جایزه ملی زیستبوم موبایل کشور برپا میشود، نمایندگانی از نهادهای گوناگون همچون ریاستجمهوری، وزارت علوم، وزارت اقتصاد، وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کشور، مجلس شورای اسلامی، شهرداری تهران، صدا و سیما، مرکز ملی فضای مجازی، اتاقهای تعاون و اصناف و سایر نمایندگان حاکمیتی در کنار مجموعه ذینفعان کلیدی کنگره موبایل ایران همچون انجمن واردکنندگان و تولیدکنندگان موبایل، حضور دارند.
بیشتر بخوانید:
جلسه شورای سیاستگذاری با بررسی چند سرفصل اصلی ازجمله معرفی کنگره موبایل ایران جریان خواهد داشت. کنگره موبایل ایران که اولینبار سال گذشته ذینفعان اکوسیستم موبایل کشور را گرد هم آورد امسال با شعار «ارتباط هوشمند، کاوش در آینده» با محورهای پایش پتانسیلهای دانشبنیان و ایدههای نوآورانه، تولید سختافزار و نرمافزار، سرویس و تولید محتوا و توسعه بازار زنجیره تأمین و توزیع، در زیستبوم موبایل کشور با رویکرد همگرایی بین صنعت و دانش برگزار خواهد شد.
یکی از اهداف مهم این رویداد تخصصی، ایجاد فرصتهای منحصربهفرد بهمنظور بازسازی و بازطراحی توان و ظرفیت بخش خصوصی زیستبوم موبایل کشور بهمنظور توسعه، تقویت و افزایش تابآوری فعالان این زیستبوم نوظهور در برابر چالشهای داخلی و خارجی است.
رونمایی از نقشه و معرفی شاخصهای جایزه ملی زیستبوم موبایل کشور از دیگر بخشهای این جلسه خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
محمدرضا عالیان، دبیرکنگره ضمن تأکید بر اهمیت حضور همه ذینفعان در این جلسه، گفت: زیستبوم موبایل ایران در واقع نمایی از اجزای تشکیلدهنده این صنعت شامل قانونگذاران، تنظیمگران، تسهیلگران، انجمنها، تشکلها و مراکز صنفی، مؤسسات تامین مالی، تامینکنندگان زیرساخت، پارکهای فناوری و مراکز شتابدهی، مراکز آموزشی، علمی و توسعه سرمایه انسانی، شرکتهای خدمات کسبوکار، مراکز دانشگاهی، رسانهها و مؤسسات فرهنگسازی، تولیدکنندگان سختافزار، تولیدکنندگان نرمافزار، عرضهکنندگان خدمات سکویی، تولیدکنندگان محتوا، ناشران محتوا و مراکز توسعه بازار است.
در سند زیست بوم موبایل کشور تلاش شده در یک الگوی چند لایهای شامل تولیدکنندگان/تامینکنندگان سختافزاری، ارائهکنندگان زیرساخت و منتشرکنندگان نرمافزار و فراهمکنندگان خدمات و نرمافزارهای کاربردی، تمامی فعالان در یک منظومه تجمیع شوند تا با ایجاد شبکه ملی صنعت موبایل، شاهد رشد روزافزون این صنعت در انقلاب چهارم و پنجم صنعتی باشیم.
از دیگر سرفصلهای کلیدی این جلسه میتوان به معرفی فرایند رتبهبندی واردکنندگان و خدمات پس از فروش اشاره کرد.
در این بخش شاخصهای جایزه ملی زیست بوم موبایل و رتبهبندی فعالان زیست بوم مورد بررسی بیشتر قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید:
در این قسمت به منظور شکلدهی اصولی به زیست بوم، مدلسازی برای ارزیابی شرکتهای این صنعت صورت گرفته تا با اجرای طرح رتبهبندی شاهد شناخت بیشتر کسبوکارها برای مخاطبان، شناخت نیازها و در نهایت شکوفایی اقتصاد دیجیتال باشیم.
دامنه شمول این رتبهبندی، شرکتها، مجموعهها و فعالان زیستبوم موبایل دارای شخصیت حقوقی ثبت شده و معتبر بخشهای خدماتی، تولیدی و بازرگانی فعال در چارچوب قوانین و ضوابط اجرایی را در برمیگیرد.